2777
2789

سلام 

اگه شما یه مرد بودین و قرار بود برین خواستگاریه یه دختر 

اون دختر همه چی داشته باشه هم خونواده هم حجابش عالیه هم همه چی تمومه قیافشم معمولیه 

فقط یه حساسیت داره .حساسیت به گندم .چیزی ک گندم داشته باشه معدش حساسه نمیتونه بخوره مث نون کیک اینا.ولی بجاش از نون ذرت استفاده میکنه .فقط همین .

اگه شما بودین اون دختر رو انتخاب میکردین ب عنوان همسرتون یا میگفتین مشکل بزرگیه از نظرتون؟؟؟؟؟

اخه اینم شد عیب و ایراد😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بله 

چون هیچکس بی عیب مطلق نیست

و البته این چیزی که شما گفتین اصلا عیب محسوب نمیشه

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا اره خب

ب خورد و خوراکش چیکار دارم اخه :/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من زخم معده دارم و نصف بیشتر غذاها رو نمیتونم بخورم

تا همین الان به چشم‌ ایراد بهش نگاه نکرده بودم😐

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم