2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 39 پست
دقیقا منم حالم خیلی بد هست برای سومین بار تو گوشی همسرم اینستا میبینم پیام داده به دختر یا تیکه اندا ...

دقیقا همینه آدم هوس باز و عوضی هیییییچ وقت درست نمیشه . استاتار مشاوره غلط کزد ک گف بهش نپیچ گوه خورد ک گف . تا عقدی تمومش کن آدمی ک زن ۴۰ ساله زیرش بوده دیگه تا تهش باید بخونی چه کثافتیه

وااااا آدمی که دو بار تاالان مچشو گرفتی هزار بار دیگه هم خیانت میکنه چرا خودتو گول میزنی آخه، جدا ...

داغوووون میشم اصلا نمیتونم جداشم شما راهی دارید؟؟؟؟برم بگم طلاق ک چی چون خونوادمن ناداحتی داشته میگن اسم من بد میشه میگم چطوری پیامارو ریکاوری کنم بدون داشتن شماره و خطش ؟؟؟؟پرسیدم میگن باید پلرتی داشته باشم مخابرات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرش میگ زود عروس یکنید و بچه دار بشید ک پاش گیر باشه اما اون میگ من پسرم و راحت میتونم هر کاری کنم اگر بخام با صد نفرم با دوتاش میام پیش ت من بهش گفتم تا مشخص نشی بچه دار نمیشیم و قبول کرده البته اینم بگم خیییییلی زیاد دروع میگ میگ ک حال میدا پیروز هم ی شماره ناشنناس زنگ زد س بار جواب نداد و بعد حاصر شد رف بیرون گفتم کجا گف پیش دوستم شک گردم اما نمیتونم بهش بگم ۲۴ وو گوشیه اما بامن نیست

داغوووون میشم اصلا نمیتونم جداشم شما راهی دارید؟؟؟؟برم بگم طلاق ک چی چون خونوادمن ناداحتی داشته میگن ...

تو رو خدا نززززن این حرف و این چه حرفیه . یارو با زن ۴۰ ساله رابطه داشته . این آدم انقد قبح همه چی واسش ریخته ک پسفردا توو زندگیتون با صد نفر دیگه ام رابطه برقرار میکنه. برو با مخابرات حرف بزن کمکت میکنن . نکن اینکارو با زندگیت . الان دختری راحت میتونی جداشی . اسمشم برداری از شناسنامت

ببین دختر خوب هیچوقت احساسی تصمیم نگیر زندگی اصلا با کسی شوخی نداره اگه خاسی توو تلگرام بهم پیام بده تا تجربه مو بهت بگم ک انقد میگم نکن اینگارو با خودت . @Nahiddahmmaadii1393