2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه خراب؟

1274 بازدید | 116 پست

سلام عشقا ی خلاصه از زندگیم بگم من ۶بار شوهرم ولم کرد بیست روز ب زندگی رفت.باز برگشت دوستش داشتم قبولش کردم زدو باردار شدم تو حاملگی ول کرد رفت ۵ماهم بچد ۸ماهگی اومد باز قبول کردم دوروز ب زایمانم زدو تلویزونمو شکستو ول کرد رفت با بدبختی بچمو بردم بیمارستان خاستن بفرستنش بهزیستی با هر بدبختی بود بچمو گرفتم سه ماهگی بچه اومد باز قبول کردمش هی رفت هی اومد ن پول پیش داده ن کرایه میده ن خرجی اعتیاد داره جلوم تریاک میزنه خیانتشو رو کردم تا بهش گفتم خیانت میکنی بهم گفت تو خرابی تو ولگردی تو ج*نده ای الان هرشب داره بهم میگه خراب میخام طلاق بگیرم حق طلاق دارم بنظرتون میتونم با نبودش کناربیام اصلا انگار دعا و جادوم کرده نمیتونم ی روز بدون شوهرم باشم توروخدا یکی بگه طلاق بگیرم خوبه یا ن بمونم بسازم با تهمتاشو بی پولیشو هزارتا کوفت دیگش

دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑 این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم  من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیه دوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشی  ما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا هی ول می کنه میره؟ 

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
عزت نفس داشته باش  حرمتا نباید بشکنه هیچوقت

شکسته خیلی وقته 

دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑 این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم  من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیه دوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشی  ما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم  

تازه میگی میتونم با نبودش کنار بیام یا نه؟

به چی این دلتو خوش کردی؟

خیانت 

اعتیاد

بددهن

وحشی

بیشعور

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
تو اون موقع هایی که ولت کرده با کسی دراتباط بودی گلم ؟

نه اصلا ب فکرمم نمیرفت