2777
2789

دوستان سلام .

پسر من ۶ سالشه و جدیدا خیلی ترسو  شده، همش میترسه برای من یا پدرش اتفاقی بیوفته، وقتی جایی میره زود برمی گرده نگران میشه اگ در بزنه دیر باز کنم گریه میکنه فکر میکنه اتفاقی برام افتاده خیلی نگرانشم چیکار کنم؟؟

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....

من دخترم پنج سالشه اینطورنیست

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب تنهای تنها توی دنیای به این بزرگی رو براش بخر

داستان بچه ای که تو مدرسه تازه بهشون ساعت یاد دادن و اون یه روز اشتباهی فک می کنه ساعت شده ۳ و مدرسه تعطیله و بدون اجازه از مدرسه میاد بیرون و میره خونه تا هیچکس نیست و با خودش فک می کنه که مامان و باباش رفتن زیر کامیون و میره مهد سراغ داداشش و ....

پسر من این کتابو دوست داره

یه دوست دارم که خیلی تو کتاب وارده میخای اسم چندتا کتاب دیگه هم برات تو این زمینه بپرسم

با یه مشاور صحبت کنید شاید خواب بد میبینه فک میکنه شما خدایی نکرده مردین بهش اطمینان بدین پیشش هستین

آره باید ببرمش. خیلی اذیت میشه اینطوری. خودمم بهم میریزم واقعا😔

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
کتاب تنهای تنها توی دنیای به این بزرگی رو براش بخر داستان بچه ای که تو مدرسه تازه بهشون ساعت یاد دا ...

عزیزم خیلی ممنون . حتما تهیه می کنم 🙏

خیلی نگرانو مضطربه چند وقت دیگه هم میخواد بره مدرسه دیگه بدتر میشه اوضاع. اصلا اینطوری نبود جدیدا این طوری شده

من پنج سالم بود اینقدر میترسیدم از از دست دادن عزیزازنم که حد نداشت مامانم وقتی میخوابید من چند دقیقه ای یه بار دست میذاشتم رو قفسه سینش که مطمئن بشم نفس میکشه🤕🥺 

بردنم مشاور کودک بهتر شدم

اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن⁦(っ.❛ ᴗ ❛.)っ⁩⁩ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین⁦⁦⁦◉‿◉؟⁩
من پنج سالم بود اینقدر میترسیدم از از دست دادن عزیزازنم که حد نداشت مامانم وقتی میخوابید من چند دقیق ...

خودمم همین طوری بودم شبها پا میشدم و نفس کشیدن همه اعضای خانوادم رو میدیدم وقتی مطمئن میشدم بعد می خوابیدم. الانم که پسرم اینطوری شده خیلی اذیت میشم 😭

خودمم همین طوری بودم شبها پا میشدم و نفس کشیدن همه اعضای خانوادم رو میدیدم وقتی مطمئن میشدم بعد می خ ...

حتما ببرینش پیش مشاور خودشم اذیت میشه حتما با این همه استرس

اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن⁦(っ.❛ ᴗ ❛.)っ⁩⁩ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین⁦⁦⁦◉‿◉؟⁩