2777
2789
عنوان

اولین دوره خودسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 551 پست

سلام صبحتون بخیر ❤️ عزاداری هاتون قبول باشه

من دیروز نیم ساعت ورزش کردم. 20 صفحه ترجمه خوندم. کسی رو مسخره نکردم و یه کوچولو از دوازده گذشته بود خوابیدم نماز هام رو هم خوندم. 

لطفا تو این روز ها برای حل شدن مشکل من هم دعا کنید 🙏😔

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
سلام صبحتون بخیر  ❤️ عزاداری هاتون قبول باشه من دیروز نیم ساعت ورزش کردم. 20 صفحه ترجمه خوندم ...

سلام گلم آفرین 

انشالله هرچی به صلاحتون باشه پیش بیاد

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من حالم بهتر شده از الان به بعد کامل چک میکنم گزارشاتونو لطفا فراموش نکنین ارسال کنین چند روز دیگه دوره تموم میشه حتما ادامش بدین تا با خوبی و خوشی تموم بشه

سلام شب همگی بخیر عزاداری هاتون قبول درگاه حق باشه ان شاالله. 

من امروز ده دقیقه ورزش کردم. 15 ص ترجمه خوندم. تا جایی که یادمه کسی رو مسخره نکردم و الانم میخوام بخوابم. 

امیدوارم که تمام لحظاتتون پر از آرامش و یاد خدا باشه. 

التماس دعا💚🍀

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
دوستان من حالم بهتر شده از الان به بعد کامل چک میکنم گزارشاتونو لطفا فراموش نکنین ارسال کنین چند روز ...

سلام عزیزم خوبی کسالتی داشتید؟ 

سلام رایگانه اگر میخواین شرکت کنین تا دارم اسمارو تگ میکنم تاپیک قبلیمو بخونین و همونجا ثبت نام کنین

سلام گلم منم هستم کدوم تاپیک باید ثبت نام کنم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

منم ثبت نام کردم برای شهریور اما نگفتین 😔

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
سلام گلم منم هستم کدوم تاپیک باید ثبت نام کنم

سلام عزیزم اسم تاپیکم ثبت نام دومین دوره خودسازی شروع از شهریور ماه هست اگر پیداش نکردین بگین لینکش رو بزارم

عزیزم اگه دوره جدید برداشتی منو تگ کن من این دوره رو الان فهمیدم

عزیزم ثبت نامش هنوز مهلت داره برین توی تاپیک ثبت نام دوره دوم خودسازی شروع از شهریور ماه اونجا ثبت نام کنین تا اسمتونو از قلم نندازم اگر پیداش نکردین بگین لینکش رو براتون بزارم

دوره شهریور هنوز شروع نشده گلم اگر ثبت نام کردین حتما یادم میمونه

ممنون 😍

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

سلام شبتون بخیر باشه دوستان

من امروز نیم ساعت ورزش کردم. کسی رو مسخره نکردم 16 ص ترجمه خوندم الانم میخوام بخوابم. 

التماس دعا 💚

سلام عزیزم اسم تاپیکم ثبت نام دومین دوره خودسازی شروع از شهریور ماه هست اگر پیداش نکردین بگین لینکش ...

سلام عزیزم ممنونم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊