سلام دوستان عزیز خیلی خوشحالم از اینکه توی دوره های خودسازی ثبت نام کردین اگر کارهارو دقیق انجام بدین پشیمون نمیشین من بر اساس تجربه شخصیم این دوره هارو همگانی برگزار کردم و خودمم کنار شما برای دومین بار خودسازی رو انجام میدم انصافا کارها وقتی گروهی باشه خیلی بهتر انجام میشه
اول از همه من کسایی که ثبت نام کردن رو تگ میکنم بعدش توضیحات لازم رو میدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان من حالم بهتر شده از الان به بعد کامل چک میکنم گزارشاتونو لطفا فراموش نکنین ارسال کنین چند روز دیگه دوره تموم میشه حتما ادامش بدین تا با خوبی و خوشی تموم بشه
سلام رایگانه اگر میخواین شرکت کنین تا دارم اسمارو تگ میکنم تاپیک قبلیمو بخونین و همونجا ثبت نام کنین
سلام گلم منم هستم کدوم تاپیک باید ثبت نام کنم
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
عزیزم اگه دوره جدید برداشتی منو تگ کن من این دوره رو الان فهمیدم
عزیزم ثبت نامش هنوز مهلت داره برین توی تاپیک ثبت نام دوره دوم خودسازی شروع از شهریور ماه اونجا ثبت نام کنین تا اسمتونو از قلم نندازم اگر پیداش نکردین بگین لینکش رو براتون بزارم
دوره شهریور هنوز شروع نشده گلم اگر ثبت نام کردین حتما یادم میمونه
ممنون 😍
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
سلام عزیزم اسم تاپیکم ثبت نام دومین دوره خودسازی شروع از شهریور ماه هست اگر پیداش نکردین بگین لینکش ...
سلام عزیزم ممنونم
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊