2777
2789
عنوان

اولین دوره خودسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 551 پست

سلام شبتون بخیر 

من امروز 15 ص ترجمه خوندم. 20 دقیقه ورزش کردم. کسی رو مسخره نکردم. الانم در شرف خوابیدنم. 

التماس دعا 💛🧡💚💙❤️💜💗

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون بخیر دوستان. 

متاسفانه دو روز بود گزارش ندادم حال روحی خوبی نداشتم ان شاالله بتونم جبران کنم. پیاده روی رو انجام می‌دادم. کسی رو مسخره نکردم به جز امروز که یه نفر رو مسخره کردم. شب هم دیرتر خوابیدم و ترجمه هم موفق نشدم بخونم. 

التماس دعا 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
سلام شبتون بخیر دوستان.  متاسفانه دو روز بود گزارش ندادم حال روحی خوبی نداشتم ان شاالله بتونم ...

سلام عزیزم مشکلی نداره شما ادامه بدین قطعا جبران میشه

این کاربری دست دو نفر هست

سلام شبتون بخیر 

من امروز یه ربع ورزش کردم. بیست ص ترجمه خوندم کسی رو مسخره نکردم یه کم دیگه هم می خوابم. 

التماس دعا💚🖤

سلام شب بخیر 

امروز بیست دقیقه پیاده روی داشتم کسی رو مسخره نکردم 20 ص ترجمه خوندم و ساعت 12 هم میخوابم. 

🖐️✅

سلام شب بخیر 

این روزا درگیر اثات کشی هستیم و یه سری مشکلات ولی خب کوتاهی از منم بوده 

امروز 20 ص ترجمه خوندم ورزش نکردم مسخره نکردم و کمی دیگه 12 هم می خوابم 

دو رزي که گذشت مسخره نکردم روزی یه ساعت پیاده روی کردم قرآنم موند و از موعد مقرر دیرتر میخوابیدم چون به خاطر دوران ماهیانه نگران خواب موندن برا نماز صبح نبودم. 

😔🙏

سلام شب بخیر  این روزا درگیر اثات کشی هستیم و یه سری مشکلات ولی خب کوتاهی از منم بوده  ا ...

سلام گلم اشکالی نداره اما نباید اجازه بدین بهونه ها شمارو از ساسات خوب دور کنن

سلام گلم اشکالی نداره اما نباید اجازه بدین بهونه ها شمارو از ساسات خوب دور کنن

متاسفانه پدرم مبتلا به کرونا شدن و شدم پرستار ایشون قطعا وقت کنم ادامه میدم ولی مطمئن نیستم

ممنون از متن ها و مطالب خوبی در تاپیک قرار می دادی و مرسی از تشویقاتت. 

قطعا ترجمه قرآن رو رها نمی کنم و تو زندگی ازش استفاده می کنم

متاسفانه پدرم مبتلا به کرونا شدن و شدم پرستار ایشون قطعا وقت کنم ادامه میدم ولی مطمئن نیستم ممنون ا ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله موفق باشین دوست گلم