دوره ها بر اساس موضوعاتی که انتخاب میکنم تعداد روزهای مختلفی داره
دوره اولمون 40 روزه ست که قراره توی این 40 روز 4 تا کار انجام بدیم
بعد از اینکه این 4 تا کار رو گفتم باید هرروز بعد از انجام اینکار ها گزارش شبانه بدین من هرروز یه سری مطالب درمورد کارهایی که داریم توی این 40 روز انجام میدیم براتون میفرسم و یه سری مطالب دیگه من قول میدم زیاد نفرسم که خسته بشین شما هم قول بدین که حتما این مطالب رو بخونین دقت کنین باید حتما اینکارهارو انجام بدین تا تغییر کنین
و اینکه من در پایان هر دوره منابعی که براتون ازشون استفاده کردم رو معرفی میکنم تا خودتون هم بیشتر باهاشون اشنا بشین
و اما بریم سراغ موضوعات
موضوع اول (جغد نباشیم) هست خواب شبانه برای بدن خیلی مفیده و از دست دادنش هم به روح و هم به جسم ضرر میرسونه متاسفانه خیلیا شبها نمیخوابی و یا خیلی دیر میخوابن که خب مسلما در طول روز کسل هستن مگر اینکه عادت کرده باشن که این مورد خیلی کم پیش میاد اما به هر حال ما برای کمک به روح و جسممون قراره تا 40 روز هرشب توی بازه زمانی ساعت 22 تا 24 بخوابیم
موضوع دوم ترک مسخره کردن هست اگه بخوام به صورت خلاصه بگم مسخره کردن شاید باعث بشه برای لحظه ای بخندیم اما با این کارمون دل یه نفر رو شکوندیم و اینکه خدا هم از دستمون ناراحت میشه شاید اون بنده ای که ما مسخرش میکنیم پیش خدا عزیزتر از ما باشه شاید اگه ما جای اون بنده بودیم وضعیتمون بدتر میشد...پس قراره به مدت 40 روز مسخره کردن رو بزاریم کنار و به هیچ عنوان کسی رو مسخره نکنیم
موضوع سوم روزانه ده دقیقه ورزش کردن هست بدن ما به انرژی نیاز داره و از اینکه مدام یه کار رو انجام بده خسته میشه از طرفی ورزش باعث شادابی رو و جسم میشه پس قرار ما اینه که روزانه ده دقیقه ورزش کنیم
و موضوع چهارم خوندن ترجمه فارسی قران توی 40 روز هست که هرکسی براساس اینکه قرانش چند صفحه داره تعداد صفحاتش رو تقسیم بر 40 میکنه و هرروز یه تعداد مشخص میخونه دقت کنین که میخوایم فقط ترجمه فارسی رو بخونیم من بهتون ترجمه های اقای علی ملکی رو پیشنهاد میکنم چون خیلی ساده ست میتونید کتابشونو بخرید یا از این لینکی که براتون میزارم اپلیکیشنش رو دانلود کنین http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.trk.qur
از طریق این لینک میتونین دانلود کنین