2777
2789
عنوان

قرار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 68 پست
اصلا چی بپرسم؟ از حقوقش بپرسم ضایس؟

نیومده که خاستگاری واع

بیشتر سعی کنید یه معارفه ساده باشه نه اینکه از همه چیز هم خبردار بشید

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من ازش پرسیدم که از کجا باهام آشنا شدی که پیام دادی و اینا ،حس کردم داره الکی میگه و از طریق همون اینستا بوده .خیلی جدی در این مورد فردا ازش بپرسم یا دیگه گیر ندم روی این بحث

رفتنش که خودم میرم.برای برگشت اگه خواست برسونه چی بگم؟قبول کنم؟

بگید راحت ترم که خودم برم انشاالله اگه تصمیم گرفتیم با هم باشیم  دفعه های بعد شما زحمتشو میکشین آقا جانی میگه قرار اول رو هم خودتون برید هم خودتون برگردین 

بگید راحت ترم که خودم برم انشاالله اگه تصمیم گرفتیم با هم باشیم  دفعه های بعد شما زحمتشو میکشین ...

اتفاقا گوش کردم تمام کارگاهاشو.ولی زیاد خوشم نیومد از بعضی حرفاش.

راحت ب کسی اطمینان نکنید گرگ زیاد شده فیلم میگیرن سواستفاده میکنن اعتماد نکنید ب هرکسی 

بله اگه طرف دوزاری باشه اصلا نمیشه اعتماد کرد.منم اهل زیاد بیرون رفتم با کسی که نمیشناسم نیستم .ولی حس کردم این ادم حسابیه .بد نیست روش فکر کنم 

آقاجانی میگه قرار اول حتما ارایش شیک  موهاتونو سشوار بکشین یکی از لباساتون یا رژتون قرمز باشه و حتمااااااا پاشنه بلند بپوشین و و عطر گرونقیمت بزنین کیفتونم نو باشه ها