بچه ها یه نفر هست چند ماه قبل از اینستا بهم پیام داد که اجازه هست بیشتر همو بشناسیمو اینا .خوشم نمیومد که دوستی مجازی باشه.یه بار زنگ زد شرایط زندگیشو گفت تا حدودی ،منم گفتم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آقاجانی میگه قرار اول حتما ارایش شیک موهاتونو سشوار بکشین یکی از لباساتون یا رژتون قرمز باشه و ...
گوش دادم ویساشو. اون برای کسی بود که ازش خوشت اومده میخوای تورش کنی. تمام تلاشتو میکنی که تور بشه طرف.من حسی به این ندارم. و اون قراره مخ منو بزنه .میخوام یجوری باشم که اگه ازش خوشم نیومد بدتر ضایع رفتار نکنم که انگار شیفتش شدم 😂
اره بابا فالو داشتیم همو .شغلش همه چیشو گفته .اونم میدونه از منو.اسمشم سرچ کردم همه چیزایی که گفته بود از خودش درست بود.اول فکر کردم داره قپی میاد ولی راست گفته بود
اره همین حدودا شد،تو چیزی ک سفارش میدی هم دقت کن،من بار دوم ک رفتم،ناهار نخورده بودم از جلسه کاری برمیگشتم ولی دعوت ب ناهار قبول نکردم چون هم موقع ناهار نبود هم بی مقدمه بود،ولی رفتیم کافه من شیک سفارش دادم خودش کیک سفارش داده بود برام گفت ناهار نخوردی
بله اگه طرف دوزاری باشه اصلا نمیشه اعتماد کرد.منم اهل زیاد بیرون رفتم با کسی که نمیشناسم نیستم .ولی ...
با یه حس ک نمیشه فهمید اخه دختر خیلی پسرا تو قرار اول خوب و عالی ان واس گول زدن همین بعد کم کم خود واقعیشونو نشون میدن خلاصه حواست جمع باشه ب مجازی نمیشه اعتماد کرد مواظب باش