2777
2789
عنوان

قرار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 68 پست
آرایشگاه برو،خودت تو آرایش خفه نکن،تابستونه میماسع بد میشه،تو ماشین قرار نذار حتما ی کافه جایی باشه ...

قرار صبحه.نمیرسم آرایشگاه برم.خودم ساده آرایش میکنم .فقط ماسک لعنتی خراب میکنه کارو.

مرسی عزیزم از پیشنهادات    حتما حواسم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار صبحه.نمیرسم آرایشگاه برم.خودم ساده آرایش میکنم .فقط ماسک لعنتی خراب میکنه کارو. مرسی عزیزم از ...

منظورم از آرایشگاه اینه ک ابرو تمیز باشه موهای صورت و اینا،همونطور ک همیشه هستی باش،

من باشم ک اصلا نمیرم سر قرار..حوصله استرسشو ندارم ..اگه واقعا میخااد منو با خانواده بیاد برای اشنایی

گفت اگه سنتی هستید بگید که طور دیگه پیش بره .ولی خب من خوشم نمیاد از اول خانواده ها وارد قضیه بشن و یهو شوخی شوخی جدی بشه. ولی به خانوادم گفتم در جریانن کامل.

من رفتم سرقرار بار اول 😂کرمم تازه عوض کرده بودم پریود شده بودم جوش هورمونی زده بودم جاش بود بعد این کرم قلقش نداشتم هنوز،وای ماسکم برداشتم تمام ماسکم کرمی بود 😂😂😂😂گفت مریم ببین ماسکت رو بهش گفتم آره کرم جدیدم نمیدونم چطوره 😂😂😂

من رفتم سرقرار بار اول 😂کرمم تازه عوض کرده بودم پریود شده بودم جوش هورمونی زده بودم جاش بود بعد این ...

وووییی منم میترسم کرم پودرم بماسه .هوا هم گرمه لعنتی. یا میترسم اخرش که خواستم خط چشم بکشم یهو خراب شه نتونم هیچ غلطی کنم.خط چشمم زد ابه بخوام پاکش کنم گند میزنه به کل ارایش

البته بهت بگم من اصلا آرایش نمیکنم ضدآفتاب و رژ می‌زنم،خودش هم بار اول منو دید گفت همیشه همینطوری گف ...

منم همینم .برا همین استرس دارم.گفتم حالا یه خورده کرم پودر شاید بد نشه.بیحال نباشه صورتم .