2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال تا چه رشته ای پزشکی امکان قبولی داریم واینکه درصد هامون چه جوری باشه 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
اگه ی مشاور کنارم باشه بی ارادگی رو کنار میزارم؟ بدبختی من اینه که تو این سه سال که کنکور هی بهانه ت ...

چرا نشه؟ قطعا میشه

اراده بستگی به خودت داره اگه واقعا از شرایط فعلیت راضی نیستی یا اگه از خودت بیشتر از اینا انتظار داری خیلی سریع اراده پیدا میکنی مشاور داشتن خوبه چون باعث میشه با نظم پیش بری و صرفا الکی درس نخونی اما اراده داشتن فقط و فقط به خود شخص شما بستگی داره درک میکنم یه روزایی انگیزه خیلی پایینه ولی راهی که من خودم قبلا امتحان میکردم و جواب میداد این بود که من سعی میکردم شرایط درس خوندنم رو تا جایی که میتونم جوری تنظیم کنم که از همه حواشی ها دور بمونم تا چیزی ذهنمو درگیر نکنه و فقط یادم بیاد که من الان میخوام برای خودم و فقط برای خودم تلاش کنم تا ارزوهامو زندگی کنم نه به خاطر بقیه حسرت بخورم که چرا به ارزوهام نرسیدم....

این کاربری دست دو نفر هست
من میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چطوری ..اصلا کتاب تست واینا ندارم چیکارکنم؟

چند سالتونه؟ نظام قدیم یا جدید کنکور میدین؟ چه رشته ای هستین و هدفتون چیه؟

اینارو بگین میگم چیکار کنین

امسال کنکور دادم مطمئنم نتیجه م خوب نمی‌شه می‌خوام بمونم پشت به نظرتون بمونم؟ رشتم انسانیه شاید ...

دوست من....تو لیاقتت جاهای خوب هست...از همون اتفاقایی که نزاشتن درست بخونی پل درست کن یه پل موفقیت تو یک سال وقت داری تا کنکور سال اینده و باور کن اگر بخوای حتما میتونی فقط باید ذهنت رو از اون اتفاق اروم کنی میدونم سخته اما باید بتونی تو لیاقت بهترین هارو داری خودتو دست کم نگیر...

حس درس خوندنم نمیاد هی امروز فردا میکنم اخرشم هههچچچ😭😭😭😭😭😭

هر ثانیه ای که تلف کنی رقبات ازت جلو میزنن 

باید برنامه ریزیت و درس خوندنت منظم باشه توی برنامه ریزی استراحت هم بزاری تا مغزت بدونه که بعد از درس خوندن قراره یه جایزه داشته باشهو اینکه عوامل حواس پرتی رو تا جایی که میتونی از خودت دور کن به حرفای کسی اهمیت نده و فقط راه خودت رو جلو برو سعی کن شرایطی رو برای درس خوندن جور کنی که توش ارامش بیشتری داری

هر ثانیه ای که تلف کنی رقبات ازت جلو میزنن  باید برنامه ریزیت و درس خوندنت منظم باشه توی برنام ...

باشه ممنونم سعی میکنم خیلیییی🤩🥺❤

لطفا برای قبولی همه کنکوری ها و قبول شدن کنکورم و درس خوندنم ۱ الی ۳ تا صلوات میفرستی؟🙃💙💜❤