2777
2789
بازم خوبه که بفکر پس انداز هستین آفرین به شما 👏👏👏

نه چیزی پس انداز نکردم . میگم ۳۵۰ میره واسه قرعه . بعدش نصعش کرایمه و دیگه الان قرعه دارم بفکر لباس اینا نمیوفتم چون نمیرسه تا آخر ماه 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرعه نوشتم فعلا که لباس خریدم ازماه بعد باز میخام کم کم جمع کنم بجز قرعه ای که دارم

کار خوبی میکنی

سعی کن بیشتر طلا بخری

ارزشش از هرچیزی بیشتره

منکه هروقت لباس میگیرم پشیمون میشم

میگم با این همه پول میتونستم یه تیکه طلا بگیرم

لباس زود دلمو میزنه

بازم اینقدر نمیشه منم خرج میکنم برا لباس وآرایشی ولی پس اندازم سرجاشه آخر ماه هرچی پول میاد منهای ...

عزیزم از چه بانکی سود میگیرن

چقد سود میده بهتون

میشه یه کم برام توضیح بدی منم یه مبلغ کمی پول دارم میخوام بزارم بانک سودشو بگیرم😐

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

ماهی ۲۰ هر دو تامون با هم پس انداز من ۶ تومن درآمدم گاهی ۲ تومن گاهی ۳ گاهی هم هیچی همش خرج میکنم.همسرمم نمیدونم چقدرشو پس انداز میکنه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
شوهرم کل حقوقش میره برای خرج زندگی ۳ تومن  خودم ۳ تومن میگیرم ۲ تومن پس انداز میکنم ۱ خرج خودم ...

بازم خوبه شما خودت پس انداز داری

معلومه خانم بافکری هستی و آینده نگری آفرین 

کار خوبی میکنی سعی کن بیشتر طلا بخری ارزشش از هرچیزی بیشتره منکه هروقت لباس میگیرم پشیمون میشم م ...

دقیقا فقط به فکر طلام

شاید دوسه ماه دیگه بیاد دستم قرعه میخام طلا بخرم 

دوبار تو طلا سود کردم تو مدت دوسال مثلا برام دوبرابرشده سه برابر شده 

این مانتوهم چون خیلی خوشم اومد سفارش دادم وگرنه من سخت پسندم هر لباسی به دلم نمیشینه  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖