2777
2789

💞💞💞💞

مهمترین نکاتی که هر زنی باید انجام بده

♥به خواهرشوهر و مادرشوهرتون به چشم یه زن نگاه کنید و بدونید اونا هم سختی های یه زن رو دارن.همیشه یادتون باشه اونم خانواده داره

♥بی مناسبت کادو بدید

♥از همسرتون پیش کسی بدگویی نکنید

♥جبهه نگیرید پیش همسرتون

♥وسایل سنگین رو خودتون بلند نکنین،همیشه حس مرد بودن رو بهش بدین

♥به همه صریح بگید که شوهرتون و زندگیتون رو دوست دارید

♥به مردا بگید چشم! چشم گفتن معجزه میکنه!!!!!!

♥مردا دوس دارن باهاشون مثل پادشاه رفتار بشه

♥مردا دوست دارن شکارچی باشن و شما شکار!

♥پیش همسرت از هیییییچ زنی تعریف نکن!

♥وقتی از شوهرتون راضی هستین به این فکر کنین که پدر و مادرش اون رو تربیت کردن؛پس بهشون احترام بزارین

♥خونه ی مادر شوهر آروم آروم کار کنین

♥گزارش لحظه به لحظه ندین،همه چی رو لو ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💞💞💞💞 مهمترین نکاتی که هر زنی باید انجام بده ♥به خواهرشوهر و مادرشوهرتون به چشم یه زن نگاه کنید ...

بخدا منم خیلی دلم میخواد خوب باشن که همه باهم خوب باشیم

ولی اونا دلشون نمیخواد و همش بارفتاراشون آزارم میدن😔😔

بخدا منم خیلی دلم میخواد خوب باشن که همه باهم خوب باشیم ولی اونا دلشون نمیخواد و همش بارفتاراشون آز ...

💙مادرشوهر عزیز: اگر 9 ماه بار فرزندت را کشیدی تا بدنیا آمد من هم 9 ماه بار فرزند فرزندت را کشیدم تا بدنیا آمد.
.
💙مادر شوهر عزیز: من کسی نیستم که پسرت را از تو گرفته تو به خواست خودت مرا آوردی چون وظیفه ات در قبال پسرت تمام شده. پس بگذار پسرت وظیفه اش را در قبال همسرش درست انجام دهد.
.
💙مادر شوهر عزیز: لطفا تو کارهای من و شوهرم دخالت نکن ما خودمون به اندازه کافی بزرگ شده ایم وگرنه چرا ازدواج کردیم؟
.
💙مادرشوهر عزیز: لطفا احترام مرا در جمع نگه دار من هم به هزار امید و آرزو عروس خانه ات شده ام با خورد کردن عروست در واقع پسرت را خورد می کنی.
.
💙مادرشوهر عزیز: قلب من را نشکن و با حرفها و نیش و کنایه هایت کمتر مرا عذاب بده.
.
💙مادرشوهر عزیز: لبخند من یعنی لبخند پسر و نوه هایت.
.
💙مادرشوهر جان: دوستم داشته باش.