2777
2789
عنوان

خودکشی

520 بازدید | 63 پست

بازم این فکر لعنتی اومده سراغم می خوام خودم و بکشم راحت شم حالم خیلی بده هیشکی درکم نمی کنه نمی دونم چی کار کنم خدا هم کمکم نکرد😔

واقعا نمی دونم چی کار کنم تنها راهی که به ذهنم میاد خودکشیه😖

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

دوام بیاور ...

حتی اگر طنابِ طاقتت به باریک ترین رشته اش رسید

حتی اگر از زمین و زمانه بریدی

حتی اگر به بدترین شکلِ ممکن ، کم آوردی .

در ذهنت مرور کن ؛

تمامِ آرزوهایِ محال دیروز را که امروز ، زیرِ دست و پایِ روزمرگی ات ، جولان می دهند

تمامِ آن ثانیه هایی که مطمئن بودی نمی شود ، اما شد !

تمامِ آن لحظه هایی که فکر می کردی پایانِ راه است ، اما نبود !

می بینی ؟! خدا حواسش به همه چیز هست ؛

دوام بیاور ...

💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟ تیکر بارداریه؟

نه تیکر بارداری نیس

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

این فکرا رو از خودت دور کن من پری روز خواهرم رو بردم دکتر اعصاب و روان اونم مثله شما همش به خود کشی فکر میکنه.دارو مصرف میکنه دعا کن حالش خوب بشه.مجردی؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
امضاتو بخون بعد تصمیم بگیر

آدم دیگه به یه جایی می رسه که هیچی براش مهم نیس فقط می خواد راحت شه از زندگی

این فکرا رو از خودت دور کن من پری روز خواهرم رو بردم دکتر اعصاب و روان اونم مثله شما همش به خود کشی ...

اره مجردم منم دارو مصرف می کنم ولی مشکلاتم خیلی بزرگتر از اونیه که با دارو فراموششون کنم😭😭

دوام بیاور ... حتی اگر طنابِ طاقتت به باریک ترین رشته اش رسید حتی اگر از زمین و زمانه بریدی حتی ا ...

خیلی قشنگ بود💜

اگر نمیتونید حاله همدیگرو خوب کنید/پس دلیل حاله بده همدیگه نباشید😡

اخرش که چی با خود کشی یعنی همه چی درست میشه برات؟؟/بخدا که درست نمیشه

سعی کن از زندگیت لذت ببری به یه نحوی بلاخره باخودکشی هیچ چیز درست نمیشه چون شرایط بعدش برات بدتره 

قرار نیست همه تورو درک کنن اگه اینجوری بود زندگی یکنواخت بود ایناهمش بالا پایینه زندگیه مطمعن باش سختی هم میره و راحتی توراهه شک نکن

خودکشی راهش نیست

چی راهشه پس موندن و زجر کشیدن

منم ی مدت حالم افتضاح بود شب و روز ارزوی مرگ میکردم بعد دیدم این زندگی فایده نداره باید ی تکونی ب خودم بدم

خودکشی از ی جهنم ب یه جهنم دیگه میبرتت اصلا فکرشم نکن

ب جاش خودتو سرگرم کن کتاب بخون نقاشی بکش اشپزی کن

میدونم سخته

من خودم تو اوج افسردگی سریال کمدی میدیم

وضعم ی جوری بوداااا یا میخندیدم یا فقط گریه میکردم حال طبیعی نداشتم

الان خوبم دیگه...