2777
2789
عنوان

خاستگاری فردا میخوان بیان خونمون برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 57 پست
اخه وقتی نمیدونیم ک قراره بیان چیجوری کنسل کنیم میگم طرف داشته با یکی صحبت میکرده یکی دیگه شنیده گفت ...

خب عزیزم دیگه چه بهتر وقتی اومدن مثلا مادرت تا اونا میگن امر خیر هست بگه دخترم قصد ازدواج نداره 

یا فردا خونه نباش بعد مادرت بگه مگه واسه خواستگاری اومدید؟بدون اجازه ب پدرش اصلا نمیشه حرفش رو بزنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم خوششون بیاد خب!

نمی‌دونم گفتم که سمت ما به هیچ عنوان اینجور مراسمات یا خواستگاری نداریم فقط کسی که بدونیم دخترمون صددرصد می‌خوادش و قصد ازدواج باهاش داره خونمون راه میدیم

تو این موقعیتا رک باش و پرو اومدنم زیاد پذیرایی خاص نکن فوق ی شربت من خودم دفعه اول فقط میگم بیرون م ...

وای منم منم منم تمام خاستگارای شهر دانشگاهمو گفتم جلسه اولا ترجیحا بیرون باشه ب جای منزل 

ولی خب نمیدونم چرا برا مامانم این موضوع جا نمیفته

اصن خوشم از خانواده خجالتی و سر ب زیر خودم نمیاد 😑😑

.....

اگه دلت نیست بهشون زنگ بزنید بگید موقعیتمون جورنیست بمونه برای یه روز دیگه.مثلا بگید ازشهرستان مهمون ...

سرزده میخوان بیان

بعد اینا زنگ بزنن بگن نیا. مثلا اینا در جریان نیستم

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

من خواستگاری رسمی یدونه داشتم همسرم.یکی دو تا اشناها هم مثلا گفتن میخوان بیان سر بزنن ولی فهمیدیم برا چیه و من اصلا نیومدم بیرون.خانوادمم همون جا جواب دادن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اینو ب مامانم میگم

کامنت‌منم‌بخون اسی به خدا منوشوهرم عاااشقانه ازدواج کردیم درحدی که به خاطر مخالفت خانوادش خودش وبرادرش اومدن وعقدکردیم ولی خواهرم که دوسال بزرگتره اول مادروخواهر دادمادمون اومدن بعد خودش اومد خواهرم خوشبخت شد مال من به دوهفته نکشیدورق برگشت شوهرم ازاین رو به اون روشد به این چیزاربطی نداره یه موقع میبینی طرف خیلی خانواده دارهست خراب نکن طبق عرف بروجلو این بار رو درعرض ماهتون چنین مدل خواستگاری هست

کامنت‌منم‌بخون اسی به خدا منوشوهرم عاااشقانه ازدواج کردیم درحدی که به خاطر مخالفت خانوادش خودش وبراد ...

اوم باشه توکل بر خدا میکنم و میرم جلو ببینم چی میشه 

یکم میترسم فقط 

اونم ب خاطر اعتماد ب نفس نداشتمه🫠🥲

میترسم بگن دختره زشته 😑😬

.....