2777
2789

آره منم فلسفه قربونی رو درک نمی کنم. البته عمه من هرسال قربونی می‌کنه میبره پایین شهر پخش می‌کنه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی اقوامشون پولدارن ؟

واقعا گرونی ادم این همه پول بده بعد خودش هیچیشو نخوره

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اصل قربانی کردن اینه ک ی ذره برای خودت نیگرداری بقیش رو بین مستمندان تقسیم کنی ملت ایران برعکس عمل میکنن😐

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

خو آجی بابای منم قربونی کرد ولی به فامیل ندیم 

دهن مبارکشون رو سه متر باز میکنن حرف میزنن پشت بابام

و بقیش هم دادیم همسایه ها 

ولی خو درسته هیچ کدومشون فقیر نبودن متاسفانه 😥

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
از کجا میدونی اقوامشون پولدارن ؟ واقعا گرونی ادم این همه پول بده بعد خودش هیچیشو نخوره

عزیزم همسایمونه اقوامشون با ماشینای آنچنانی از صبح اینجان یه جورایی فامیلیم همشون را میشناسمم

خو آجی بابای منم قربونی کرد ولی به فامیل ندیم  دهن مبارکشون رو سه متر باز میکنن حرف میزنن پشت ...

باید از یه جایی عزیزم فرهنگ سازی بشه قبلش میشه اعلام کرد امسال فقط به نیازمندا داده میشه