2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست
انشاالله که شدید نیست . استرس نداشته باش. مایعات گرم بخور. آب هویج آب سیب. سوپ . دکتر هم برو دارو بخ ...

همه اینارو میخورم کلی ویتامین و دارو داریم

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقدددد مایعات  آب هویج آش شوربا سوپ باهویج فراوون لیموی تازه روزی چند تا بخورید الانم ک فصلشه ...

دارو از روز اول کع مثبت شو و علائم نداشتیم .

زینک .کلسیم .قرص جوشان .ویتامین دی .ازیترومایسین .

اب عویج اب سیب .عسل و لیمو با اب داغ .چای پونه و اویشن هم فقط من میخورم همسرم و پسرم اصلا نمیتونن

اگه سرفه هاتون زیاده حتما برید بیمارستان از ریتون عکس بگیرید ممکنه درگیر شده باشه برای بدن درد هم اس ...

سرفه فقط من دارم اونم خیلی کمه هر از گاهی یدونه .دیروز خیلی سردرد  بدن درد تب داشتم امروز خیلی خوبم گوش شیطون کر

اگه سرفه هاتون زیاده حتما برید بیمارستان از ریتون عکس بگیرید ممکنه درگیر شده باشه برای بدن درد هم اس ...

امروز سرفه هام انگار نرم شده دیروز خشک بود

غرغره اب نمک

خوردن مایعات زیاد 

قرص ویتامین c

دمنوش زیاد بخوردید

ما علائم داشتیم تا 3 روزهم قرص ازیترومایسین خوردین اگه بهتون میسازه قبلا خوردین و مشکلی نبوده بخورید با سفکسیم هم خوبه باز واسه خوردن قرص خودتون میدونید ولی به بچت نده

چشم مرسی عزیزم 💖 گفتم شاید نکته ی خاصی داره مزاحمت شدم😍⁦❤️⁩

ن قربونت همونه من یک هفته اون آشو خوردم باابلیمو واقعا خوبه

برای سلامتی هممون و رسیدن به حاجتامون یه صلوات بفرستید😍😍💜💜💜🥰🥰🥰
غرغره اب نمک خوردن مایعات زیاد  قرص ویتامین c دمنوش زیاد بخوردید ما علائم داشتیم تا 3 روزهم ...

نه دکتر به خودمون ازیتروماسین ۵۰۰ گفت برا بچم ۲۵۰ گفت بدیم .جوشان خودمون هزار بچم پونصد

سرفه فقط من دارم اونم خیلی کمه هر از گاهی یدونه .دیروز خیلی سردرد  بدن درد تب داشتم امروز خیلی ...

اره منم که کرونا گرفته بودم یروز خوب بودم یروز بد 

ببین به حرف بقیه گوش ندی همش بشینی سوپو تخم مرغ آپ پز بخوریا خیلی ضعیف میشی اینطوری سعی غذای مقوی بخوری حتما 

واسه سرفه هات هم حتما برو دکتر تا از ریت عکس نگرفتی بیخیالش نشو بابای من هی پشت گوش انداخت یهو ۶۰درصد ریش درگیر شد داغون شد بعد از یک ماه هنوزم نمیتونه درست نفس بکشه

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس