2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بد علائمش چیه؟؟

خارش سر دیدن رشک توی مو ببین شبیه کنجد چسبیده ب مو خیلییی سخت جدا میشه

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
وای بد علائمش چیه؟؟

علائمش خارش اول یه زره خارید فکر میکنی معمولییه ولی بعد وحشتناک میخاره منم سه ماه پیش گرفتم داروخونه روغن درخت چای داد فرداش خوب شد ولی تخمای مردش موند اونم خودمون دراوردیم

تخم سفیدی داره ولی خودش قهوه ای مشکیه

من الان نزدیک ۲۲ سالمه ب این سن رسیدم شپس نززززززدمو ندیدم....دقیقا از دوماه پیش ک خیلییی پشت گردنم میخارید تقزیبا یک ماه بود پشت گردنم میخارید اساسی...ینی جای موهام

بازم متوجه نشدم...ی روز رفتم حموم شونه م نبود ت حموم با این شونه ریزلیه دم باریک شونه کردم حامله هم هستم شکمم بزرگ یهو دیدم دوتا چیز سیاه رو شکممه ب شوهرم نشون دادم گف شپشه ینی سکتهههههههههه کردم نصف روز ت حموم بودمو هی گریه میکردم....همون روز هرچی برا شپش خوب بود زدم ولی نرررررررف ک نرف...شونه فلزی خریدم مایونز زدم سرکه زدم  روغن زیتون اسپند نمک...شامپو مخصوووص...با تاید شستم...هر روزم میرم حموم باهمون شونه فلزی شونه میکنم...شپشا میفتاد...حالا چن روزه شپش ندیدم اما رشک ینی همون تخماشون هس....دیگه دارم روانی میشم...تصور اینکه شپش ت سرم هس دیوونه م میکنه

چجوری ریشه کنش کردین؟

والا اولش پيف پاف اينا زدم با مايع لباسشويي شستم ديديم نه من يه هفتس دارم هر روز اينكارارو ميكنم باشم رشك زنده تو سرش ميبينم

تعدادشم چون زود فهميدم و زود دست بكار شدم اصلا زياد نشد

ولي ديدم چارش اين چيزا نيست

از يه عطاري يه قطره گياهي بود با يه شامپو سفارش دادم ٤٠ تومنم قيمت دو تاش باهم بود 

قطره رو كلا سه بار استفاده كردم براش تموم شد

يروز درميان قطره ميزدم سرش چند ساعت ميموند بعد ميبردم حموم با همون شامپو گياهي ميشستم

تا قطره و شامپو تموم بشه استفاده كردم

معجزه آسا ريشه كن شد

علائمش خارش اول یه زره خارید فکر میکنی معمولییه ولی بعد وحشتناک میخاره منم سه ماه پیش گرفتم داروخونه ...

وای چقدر بده منم خارش سر گرفتم ولی پوست سرم خشکه نمیدونم واسه چیه