2777
2789
رنگش سفیده و از ماش کوچیکتره و حشره اس جاهای نمناک بیشتر شیوع پیدا میکنه 

نه سفید نیس دختر من زد ربطی به نمناک و تمیزی وکثیفی هم نداره اگه کسی داشته باشه میاد ازسراون مهمونت میشه ....تخمشون سفید خودشون قهوه ای بالغ که بشن یعنی یکهفته بعد مشکی

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان نزدیک ۲۲ سالمه ب این سن رسیدم شپس نززززززدمو ندیدم....دقیقا از دوماه پیش ک خیلییی پشت گردنم ...

از عطاري قطره و شامپو گياهي شو بخر

رسما عين معجزس

من موهاي طفلي دختمو پيف پاف ميدم نايلون ميكشيدم رو سرش با مايع لباسشويي ميشستم سشوار زياد ميكشيدم

ولي هيچ كدوم مثل اون قطره و شامپوعه اثر نداشت

نه سفید نیس دختر من زد ربطی به نمناک و تمیزی وکثیفی هم نداره اگه کسی داشته باشه میاد ازسراون مهمونت ...

اره اصلا به تميزي ربط نداره

موهاي دختر من از تميزي هميشه برق ميزنه

مامانمم ميگفت اخه به اين موها به اين براقي نمياد شپش داشته باشه كه

رنگش سفیده و از ماش کوچیکتره و حشره اس جاهای نمناک بیشتر شیوع پیدا میکنه 

برای من سیاه بود 😕قبلنا میزدم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
از عطاري قطره و شامپو گياهي شو بخر رسما عين معجزس من موهاي طفلي دختمو پيف پاف ميدم نايلون ميكشيدم ...

خب اسمش چیه....من رفتم داروخانه هرچی هرچی هم نمیدن میگن حامله ای ضرر داره

تاید هم خوبه بزنی من همیشه تاید میزدم دوبارشم گرفتم هر دوبارشم مصرف کردم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اخه بعضیا میگن با حمام رفتن رفع میشه درسته؟

با شامپو ضد شپش رفع میشه چون حالت چسبندگی دارن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خب اسمش چیه....من رفتم داروخانه هرچی هرچی هم نمیدن میگن حامله ای ضرر داره

از عطاري برو بگير فك كنم بيشتر عطاري ها داشته باشن

اگه پبدا نكردي منو ريپلاي كن بگو اسم پيجي كه من ازش خريدم رو برات بفرستم