2777
2789
عنوان

ترسوندن شوهر🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 59 پست
اخی 😌منم تگ کن بیا بگو چی شد عکس العملش یادت نره منو تگ کنی

باشه عزیزم

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من یه بار اینکار رو کردم البته من بچه نداشتم، دیدم شوهرمم کار خاصی نمیکنه حوصلم سر رفت میخواستم بیام بیرون روم نمیشد چندساعت صبر کردم تا بره بیرون که بتونم بیام بیرون.

داشتم کلافه میشدم اصلا تجربه خوبی نبود دیگه داشتم کلافه میشدم گرمم شده بود عصبی شده بودم😂😂😂

به نظرم اینکار رو نکن تو هم مثل من کلافه میشی 😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار اینکار رو کردم البته من بچه نداشتم، دیدم شوهرمم کار خاصی نمیکنه حوصلم سر رفت میخواستم بیام ...

کلافگی که داره😂😂چون دسشویی رفتن شوهرم فقط یک ساعت زمان میبره دوش گرفتنش هم همینطور الان هم که شرجیه هوا صدرصد دوش میگیره.....اخبارو تلویزیونش  ...‌ولی من دقیقه نودی یکارای خطرناکی میکنم ببینم امروز چه بلایی سرش بیارم🤣🤣🤣

شاید بزارم بخواب آب سرد بریزم روش یا یه صداهایی ایجاد کنم کنجکاو بشه و بترسه 

کلافگی که داره😂😂چون دسشویی رفتن شوهرم فقط یک ساعت زمان میبره دوش گرفتنش هم همینطور الان هم که شرجی ...

هر کار کردی منم تگ کن تا بیام ایده بگیرم شاید بعد دوباره خواستم همینکار رو کنم، که دیگه کلافه نشم😂

از تجربیات هم استفاده کنیم😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
ولی هرجای خونه قایم شی گرمه ها اذیت میشی🥵🥵🤪

اره متاسفانه امروز هم خیلیییییی گرمه ما اهوازیم....ولی باید یه کاری کنم که این همه گرما و استرس جبران بشه