2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

387 بازدید | 59 پست

دوستان ما سه روز پیش یه گوسفند با پدرشوهرم شریکی گرفتیم ک همه چی نصف نصف باشه بعد اونا گ سرش و بریدن فقط گوشت برا ما فرستادن نه کله پاچه نه جیگر و قلوه ن چیزی ینی الان ما باید نصف پول و بدیم یا اونا باید بیشتر بدن زن بابای شوهرم خیلیی پرروعه همه چی ک برداشت من چجوری باید بش بگم ک ما چیزی نبردیم شما باید بیشتر پول بدین..حالا جدا از دعوای ک راه انداختن برا این گوسفنده..چجوری بهشون بگم چون واقعا زورم اومد 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗

خیلی راحت و مودبانه بگو هزینه جگر و کله پاچه رو کم کنید بعد بقیه رو نصف کنیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

تازه اینم بگم ک ما گوسفند از داییم خریدیم زن داییم کلی بیچاره زحمت کشید کله پاچه رو تمیز کرد بعد اونا برداشتن نگفتن عروسمون بارداره هیچییی بهمون ندادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت و مودبانه بگو هزینه جگر و کله پاچه رو کم کنید بعد بقیه رو نصف کنیم

دیروز زنگ زدم رو گوشی برادر شوهرم گفتم گوشی و بده ب فلانی بعد گفت من با کسی حرفی ندارم من خاستم بهش بگم ک چرا فقط گوشت فرستادین پررو نیست بنظرت؟

بگو دل و قلوه رو بدین کله ش برا شما درسی میشه برات با فامیل شریکی چیزی نگیری

دو روزه ازاین موضوع گذشته

خونه پدرشوهرت کله پاچه و جیگر و درست کنن شما هم برین اونجا بخورین 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

دیروز زنگ زدم رو گوشی برادر شوهرم گفتم گوشی و بده ب فلانی بعد گفت من با کسی حرفی ندارم من خاستم بهش ...

عزیزم شما زنگ بزن به داییت بگو هزینه جگر و کله پاچه چقدر میشه از پول کل کم کن بعد نصف مبلغ رو بهشون بده بذار هر چی میخوان بگن

ولی در کل کارشون اصلا درست نبوده شما هم دیگه شریکی چیزی نخرید

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲