2777
2789
عنوان

مامانم منو نمیخاد نکنه سرراهی ام.

704 بازدید | 10 پست

چند شب پیش شوهرم شیفت شب بود من رفتم خونه پدرم ک بخابم. سرشب مامانم گیر داده بود ب بابام ک یا سه دنگ از خونه یا نصف باغ رو بنامم بزن. بابام گف هیچی بنامت نمیزنم. من گفتم حداقل ماشینتو بنامش بزن. گف نع هیچی. من دیگه ساکت شدم و هیچی نگفتم شب موقع خاب ب مامانم گفتم زیاد با بابا کل کل نکن می بینی ک هیچی بنامت نمیزنه کل کل نکن باهاش خوب باش الکی اعصاب خودت و اون رو بخاطر اینا بهم نریز یه دفعه ای برگشت گفت هرچی ارث از پدرم بهم برسه میدم ب داداشتون شما هم گوهتونو بخورید 😮😮من واقعا ناراحت شدم . امشبم دوباره حرفشو تکرار کرد حتی محکم تر از اونشب. حتی قبول نداره ک حرف بدی زده نمی دونه داره بین بچه هاش اختلاف می ندازه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله خدا پدرتون رو تا ۲۰۰ سال نگه داره براتون با این مادری که دارید 

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

ازدستت ناراحت شده گفتی ولش کن و...بایدبهش امیدمیدادی یاالکی حقوبهش میدادی،،خواهرشوهرای من هروقت بینه مامان وباباشون اختلاف می افته توتنهایی بینه خودشونومامانشون حق وبه اون میدن دلشوبدست میارن توی تنهایی باباباشونم حقوبه اون نیدن سیاسته جالبیه

مامانا پسر دوستن دگ 

تازه امشب میگفت ک شما دوتا منظورش من و خاهرم ب داداشمون حسودی می کنیم حالا جالب اینجاس ک شوهرمن خیلی از داداشم از نظر مالی جلوتره😑😐

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....