2777
2789
عنوان

شده تاحالا از بی پولی گریه کنی😔

1350 بازدید | 47 پست

چند روزه دست هردوتامون خالیه و هست  که ۵۰تومن توخونه هستش که قراربود بدم همسایه مامانم ازش لباس خریده بود داد بدم بش ولی اونو برداشتیمو خرج کردیم شوهرم کار میکنه بیکار نیس ولی کفاف نمیده نمیدونم چرا خرج اضافیم نداریم حقوقشم نریختن خیلی روزه بدیه انقد گریه کردم سر نماز سرم درد کرد🥺😭😭

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدید دوران مجردی.. حتی پول لباس نداشتم حسرت همه چیز داشتم... 

کاش مشکلم لباس بود مشکل ما نونه🥺

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜

اره خیلی شده خیلی هیچوقت یادم نمیره

..اول و آخر فقط همسرت برات میمونه پس قدرشو بدون و از لحظه های که باهاشی لذت ببر ...بهترین و زیباترین رفیق دنیا @نفس_اقام دوست دارم😘😁