2777
2789
عنوان

(بی بی چک!!!+عکس) کی میتونه تفسیر کنه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 137 پست
ممنون عزیزم الهی خدا خودش جوری برات بسازه ک مجبور نباشی از پاره تنت دست بکشی

الهی آمین خدا خودش راه درست رو پیش پام بزاره. من خیلی مواظب بودم باردار نشم حتی ده روز پیش ک یه کم ب رابطمون مشکوک شدم قرص اورژانسی خوردم،  شوهرن ک از سرکار اومد بهش گفتم اصلا باورش نمیشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین خدا خودش راه درست رو پیش پام بزاره. من خیلی مواظب بودم باردار نشم حتی ده روز پیش ک یه کم ب ...

یه چیزی میگم ازم دلخور نشو 

مطمئنم اگه نگهش داری میشه چراغ زندگیت فکر کن چقد مقاوم بوده ک با این همه مانع و قرص اومده تو دلت 

خدایا شکرت .....
گریه نکن عزیز دلم دلت رو بسپار ب خودش مطمئنم تنهات نمی ذاره

ممنونم  گریم فققط بخاطر ترس از خداست  که تصنیم گرفتم سقط کنم  متاسفانه راه دیگه ای ندارم   میخواستم فردا سقط کنم  ب شوهرم گفتم  فردا عید قربانه  گناهش چند برابره  باشه برای پس فردا

یه چیزی میگم ازم دلخور نشو  مطمئنم اگه نگهش داری میشه چراغ زندگیت فکر کن چقد مقاوم بوده ک با ا ...

شک ندارم ک خواست خدا بوده   ولی خب داستان زندگی من مفصله.  کوچکترینش مشکل مالیه😔

خدا خودش بسازه برات امیدوارم معجزه بشه ک نگهش داری 

خدا بدلم آرامش بده. حتی اگر خودم راضی ب نگه داشتنش بشم   همسرم راضی نمیشه  اینو مطمئنم   فقط فردارو ازش خواستم سقط نکنم  اونم بخاطر عید قربان😭

[QUOTE=199795963]اسی توروخدا سقط نکن توروخدا ببین این بچه دلش میخواد بدنیا بیدر[/QUOTمطمئنم همسرم راضی نمیشه  بخدا از صبح حال عجیبی دارم الانم دارم با گریه مینویسم

اااای خداااا  چقد بعضی بنده هات ناشکرن  یادمه ۵سال پیش با دکتر و دارو دخترم رو باردار شدم وقتی بی بی چکم مثبت شد بلافاصله سجده شکر کردم و اشک شوق ریختم  اما امروز...