2777
2789
عنوان

نمونه غذای کمکی برای نوزادی که آلرژی به پروتئین گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 27184 بازدید | 49 پست
بچه های من رفلاکس و کهیر و اگزما داشتن ولی مدفوع خونی هم میشه یا اسهال مداوم 

بعد اینکه یه بار واکنش دار بشن دفعه بعد رعایت کنی خوب می شن؟

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش بچه های منم لاغر بودن الانم بزرگ شدن مثل بچه های دیگه هیچ مشکلی هم اون لاغر بودن براشون ا ...

آخه دندون در بیاره چی؟ دیگه چیزی ازش می مونه؟

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
نگران نباش بچه های منم لاغر بودن الانم بزرگ شدن مثل بچه های دیگه هیچ مشکلی هم اون لاغر بودن براشون ا ...

الهی از خدا هر چی می خوای بهت بده که انقد وقت میزاری و جواب می دی، واقعا ممنونم، I love you

آخه دندون در بیاره چی؟ دیگه چیزی ازش می مونه؟

لزوما دندون در بیاره لاغر نمیشه اتفاقا ممکنه با کمکی بهتر وزن بگیره 

پسرهای من با اینکه تولد بالای ۳کیلو بودن یک سالگی زیر ۹ کیلو بودن حتی 

فقط رعایت کن و نگران نباش

ببخش اسهال یعنی تو روز چند بار مدفوع شل داشته باشن؟ چون من دو سه روزه بهش نان اچ آ میدم مدفوعش شل و ...

عزیزم این تجربه منه

پسر من از بدو تولد اسهال داشت و مقعدش همیشه سوخته بود و سرخ شده بود، صورتش پر از دونه و جوش،خارش داشت و کم کم دونه ها تو بدنش هم اومد و اگزما شد،ولی اسهال خونی هیچ وقت نداشت

20 روزش بردم دکتر گفت« الرژی به پروتین گاوی داره

شیر خودتو اگر میدی باید خیلی چیزها حذف کنی» من خودمو کشتم 6 ماه لب به خیلییییی چیزا نزدم ولی پسرم خوب نشد و همچنان اسهال و اگزما

دوباره بردم یه دکتر دیگه،گفت شیر خودت رو کامل قطع کن فقط شیر خشک بخوره(اپتامیل پپتی یا پپتی جونیور)من این کار رو کردم پسرم خیلییییی خوب شد

ودیگه6 ماهش بود و باید غذا رو شروع میکردم،دکتر گفت باید کم کم امتحان کنی و منتظر واکنش باشی،همه بچه ها مث هم نیستن و فقط باید تست بشه روی بچت

من با سیب زمینی شروع کردم،اوکی بود

برنج با یکم اب خورشت،اوکی بود

ولی یکم بدنش دوباره جوش میزد دکتر میگفت عیب نداره بزار معدش عادت کنه

آش با یه دونه حبوبات،مثلا ماش،اینم خوب جواب داد

کته گوجه،اینم خوب بود

گوشت گوسفندی اوایل که میخورد جوش میزد ولی دکتر میگفت عیبی نداره بده

خلاصه تا 1 سالگیش بیشتر چیزا رو امتحان کردم

از1سال به بعد راحتتر شدم چون غذای سفره،بجز گوشت گاو و ماست و شیر پاستوریزه رو همه بهش دادم

چند روز بعدش اگزما میزد یه کوچولو ولی به اسهال نمیفتاد و من ادامه میدادم

الان خداروشکر دو سالشه خیلی چیزا رو میخوره حتی بستنی

اول لطف خدا و بعد دکترش و مطالبی که میخوندم باعث شد پسرم90 درصد خوب بشه

شماهم باید امتحان کنید تک تک مواد غذایی رو،واگه دیدین پسر تون زیاد حساسیتش بالا نیست چند هفته بعد دوباره همون مواد غذایی رو تکرار کنید تا معدش باهاش سازگار بشه

همین بستنی رو دختر بزرگم میخورد و پسر کوچولوم بیقرار بود براش8،9 ماه باهاش اگزما زد ولی الان بدون کوچکترین حساسیتی میخوره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم این تجربه منه پسر من از بدو تولد اسهال داشت و مقعدش همیشه سوخته بود و سرخ شده بود، صورتش پر ا ...

ممنونم، کمک بزرگی بهم کردید

مرمری جون تو حریره اش بادوم هم بریزم، عزیزم میشه طرز تهیه یه حریره و سوپ مرغ رو برام بنویسی، یه دنیا ...

واقعا متاسفم از فوت کوچولوت

چبزی ک تجربه ۴سالم بهم مییگه اینه ک ن رژیمو سفت رعایت کن ن خیلی شل یعنی مثلا در هفته مقدار کم بده بخوره

اگه ب بادام الرژی نداره براش بریز

من دقیق یادم نیس اما تو سوپش از مرغ و هویج و برنج و سیب زمینی استفاده میکردم و میکسش میکردم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ممنونم، یعنی نمی شه تو سوپش گوشت گوسفندی بریزم؟ مثلا ماهیچه؟

چرا با ماهیچه هم خوبه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
واقعا متاسفم از فوت کوچولوت چبزی ک تجربه ۴سالم بهم مییگه اینه ک ن رژیمو سفت رعایت کن ن خیلی شل یعنی ...

ممنون عزیزم، هنوز امتحان و شروع نکردم غذای کمکیو، همسرم میگه بزار این چند روز تعطیلی هم بگذره که اگه یه وقت آلرژیم داشت دکتری در دسترس باشه، بعد ببخشید میشه دستور حریره رو برام بنویسید؟ دختر من فعلا غیر بی اشتهایی علامت دیگه ای نداشته، ولی گفت رعایت نکنی آلرژیش شدید می شه، ولی اگه رعایت کنی احتمالا تا 9 ماهگی مشکلش برطرف می شه، 

می دونید من خودم بهش آسیب زدم، دختر من ماهی 500گرم وزن می گرفت، بهم گفتن اگه بیومیل پلاس بهش بدی وزنگیریش می رسه ماهی یک تا دو کیلو، منم شیرشو عوض کردم، چون چه نان اوپتی و چه آپتامیلم استفاده کردم با اشتها نمی خورد و وزنگیریشم همون 500گرم بود نهایتش، منم از سه ماهگی بهش بیومیل پلاس دادم، بیومیل خیلی سنگینه، اما برا دختر من فقط 700گرم وزن اضافه کرد و من برای اینکه بازم وزن بگیره از دو پیمانه دو ساعتی که اونم به زور می خورد رسوندمش سه و چهار پیمانه، همین شد که یبوست نشد ولی پی پیش سفت سفت و خشک شد و کلا تو 4تا 5 ماهگی 300 گرم اضافه کرذه بود، انگار اصلا جذب روده ای نداره، وگرنه بچه عادی بود باید کلی وزن می مرفت، خلاصه این شد انگار به روده و معده شم آسیب زدم و دیگه بچه ان اعتصاب شیر کرد، الان به زور زینک و آ. د باید بخوابونمش شیر بخوره 2 ساعتی 2 پیمانه اونم کلی تلاش که برا بچه 5 ماهه این مقدار خیلی کمه، فک کنید بدو تولد انقد می خورده الانم انقد، تو بیداری که چند ساعتم بگذره یه درجه که بیشتر نمی خوره، الان شیر اچ آ بهش میدم، زینکم می خوره ولی باز اشتها نداره، رفلاکسم دکتر گفت نداره

چرا با ماهیچه هم خوبه

بعد یه سوال مهم تو کارت بهداشت برا طرز تهیه فرنی و حریره گفته شکر بریزید، منم باید بریزم؟ یا بدون شکر باید درست کنم

ممنون عزیزم، هنوز امتحان و شروع نکردم غذای کمکیو، همسرم میگه بزار این چند روز تعطیلی هم بگذره که اگه ...

عزیز خودتو سرزنش نکن مشکلش رفلاکس الرژیکه داروی رفلاکس ببر دکتر بده ببین چقدر اشتهاش بهتر میشه

حریره من دستورشو دقیق یادم نیس بزنی نت میاره برات

پسرم چهارسالو ۴ماهشه کلا یادم رفته

بعد یه سوال مهم تو کارت بهداشت برا طرز تهیه فرنی و حریره گفته شکر بریزید، منم باید بریزم؟ یا بدون شک ...

اره بریز فقط جای شیر گاو شیرخشکشو بریز

اره بریز فقط جای شیر گاو شیرخشکشو بریز

ممنونم، دکتر بردم گفت رفلاکس نداره، فقط الرژی داره