2777
2789
عنوان

نمونه غذای کمکی برای نوزادی که آلرژی به پروتئین گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 27172 بازدید | 49 پست
اره خوب مشکلی نداره هیج کدومش  اگر فقط پروتئین گاوی باشه لبنیات و گوشت گاو نخوره حله و خوب کی ...

چطدر عکس آزمایشو بفرستم،میرم تو گزینه اش عکس انتخاب نمی کنه

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
اره خوب مشکلی نداره هیج کدومش  اگر فقط پروتئین گاوی باشه لبنیات و گوشت گاو نخوره حله و خوب کی ...

دو سه ساله نیومدم نی نی سایت یادم رفته همه چی و که چطدر عکس آگلود می شد

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مرمری1372     شما میتونی کمکشون کنی مهربون؟💕

از فرنی شروع کن ولی بجای شیر شیرخشک بریز

حریره

سوپ با مرغ

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
از فرنی شروع کن ولی بجای شیر شیرخشک بریز حریره سوپ با مرغ

ممنونم، یعنی نمی شه تو سوپش گوشت گوسفندی بریزم؟ مثلا ماهیچه؟

خدا خیرت بده، به بچه 5 ماهه میشه بدی؟

فعلا با سیب زمینی ابز،پوره سیب زمینی،پوره هویج،و فرنی شروع کن

برا فرنیش برنج رو بپز بزار خنک بشه یکم شیر خشک قاطیش کنه،شیر نباید تو برنج داغ بریزی حواست باشه

پسر من الرژی داشت و بدنش پر اگزما بود

با شیر خشک و رژیم خیلی خوب شد

همیشه هم تپلی بوده و وزنش خوب بوده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خدا خیرت بده، به بچه 5 ماهه میشه بدی؟

فعلا با سیب زمینی ابز،پوره سیب زمینی،پوره هویج،و فرنی شروع کن

برا فرنیش برنج رو بپز بزار خنک بشه یکم شیر خشک قاطیش کنه،شیر نباید تو برنج داغ بریزی حواست باشه

پسر من الرژی داشت و بدنش پر اگزما بود

با شیر خشک و رژیم خیلی خوب شد

همیشه هم تپلی بوده و وزنش خوب بوده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عکس هم بفرستی من سر در نمیارم چون بچه های من علائم داشتن از یک ماهگی 

باید کمکی طبق نظر دکتر پیش بری اگر معلوم نیست بهدجی آلرژی داره

بادوم آلرژی داره تخم مرغ گوجه حتی پسر من از حبوبات فقط با ماش و لوبیا چشم بلبلی مشکل نداشت  ادویه ها همش بد هستن

برنج ماهیچه مورد نداره معمولا مگه در آلرژی های خیلی خیلی شدید 

در مورد دارو هایی که میخوره خصوصا مولتی ویتامین ها حتی آهن احتمال آلرژی داره

ولی نمیشه با قطعیت گفت پسر اول من به بادوم آلرژی داشت ولی دومی نداشت در عوض دومی تا ۱۸ماهگی سفید تخم مرغ نخورد تا دوسال ونیم شیر نخورد

یا اولی با عدس مشکلی نداشت ولی دومی داشت 

اولی با گردو موز هم واکنش داست دومی نداشت 

فعلا با سیب زمینی ابز،پوره سیب زمینی،پوره هویج،و فرنی شروع کن برا فرنیش برنج رو بپز بزار خنک بشه یک ...

خدا خیرتون بده

ولی نمیشه با قطعیت گفت پسر اول من به بادوم آلرژی داشت ولی دومی نداشت در عوض دومی تا ۱۸ماهگی سفید تخم ...

ممنونم، واکنش یعنی چی؟ یعنی مدفوع خونی؟ دکترش به من گفت نان اچ آ بهش بده و حواست باشه وگرنه علائم دار می شه، فعلا علامتی نداشته، جالبه سه تا فوق تخصص گفتن آلرژی نداره، دوتا گفتن داره رعایت نکنه علامت دار می شه، چه واکنشی داشت بفهمم آلرژی داره؟

از فرنی شروع کن ولی بجای شیر شیرخشک بریز حریره سوپ با مرغ

مرمری جون تو حریره اش بادوم هم بریزم، عزیزم میشه طرز تهیه یه حریره و سوپ مرغ رو برام بنویسی، یه دنیا ممنون می شم. 

در مورد بچه تون هم خوندم، ببین من الان دخترم 5 ماهشه آزمایششو نشون 6،7 تا دکتر دادم، یکی میگه پیشگیری کنید وگرنه واکنش دار می شه، یکی می گه نداره، یعنی گیج شدم، منم مث شما موندم تا واکنش نداره چرا رعایت کنم، از اون طرف میگم واکنش دار بشه چه کنم، خلاصه آدمو بین منگنه میزارن. 

من امشب بعد دو سه سال که از فوت بچه دومم میگذره امشب اومدم نی نی سایت، تو اون دوران وحشتناک که داشتم خفه می شدم تو همین نی نی سایت تاپیک زدم درد دل کنم انقد مورد قضاوت قرار گرفتم که این دروغ میگه، مگه میشه کسی بچه اش بمیره بیاد تاپیک بزنه و... دیگه نمی گفتم شاید تو دنیای واقعی نتونه یا کسی و برای درد دل نداشته باشه... خلاصه از اینجام ناامید شدم و رفتم سراغ کتابای هتریت کلاوسر و بعدشم یهو رسیدم به روش هواپونوپونو و خیلی از عذاب وجدانی که همه ما بعد سرما گرما شدن بجه هامون بهمون دست میده، توصیه می کنم حتما پیجا رو سرچ کنی و در موردش مطالعه کنی، البته اول کتاب محدودیت صفر رو حتما بخون، میگن خیلی تو دنیای آدم تاثیر میزاره، من دو سال باهاش زندگی کردم، تاثیر هم داشته ولی بیشترین چیزی که داره آرامشی که به آدم میده، نمی دونم یهو به دلم افتاد اینو بهت بگم، I love you

بچه های من رفلاکس و کهیر و اگزما داشتن ولی مدفوع خونی هم میشه یا اسهال مداوم 

ببخش اسهال یعنی تو روز چند بار مدفوع شل داشته باشن؟ چون من دو سه روزه بهش نان اچ آ میدم مدفوعش شل و سبزه ولی فقط یه بار در روز، یا دو روز یه باره، اینم اسهال محسوب میشه؟ یا بخاطر بافت شیرشه؟

بچه های من رفلاکس و کهیر و اگزما داشتن ولی مدفوع خونی هم میشه یا اسهال مداوم 

حاضرم هر غذایی درست کنم که وزن بگیره، خیلی ریزه اس و ظریف