2777
2789
عنوان

نمونه غذای کمکی برای نوزادی که آلرژی به پروتئین گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 27181 بازدید | 49 پست
دکتر من گفت اصلا این غذاهارو بهش نده 

بستگی به نوع و شدت آلرژی بچه ها داره البته نظرات دکترها هم متفاوته

پسر اول من به تخم مرع آلرژی داشت ولی دومی به زرده آلرژی نداشت به سفیده داشت

البته تخم بلدرچين هم آلرژی نداشت اصلا اونم میشه تست کرد

ولی  کلا بستگی داره به شدت و نوع الرژی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست  ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی به‌علت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست  ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی به‌علت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست