2777
2789
عنوان

از جاریم خیلیییی ناراحتم😔ببینید چکار کرده باهام😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 36 پست
دست خودم نیس😥😭پیر شدم از دستشون 

اشتباه ترین کارو میکنی...باید بی تفااااوت بی تفاوت بشی...سرخودتو گرم کن که بهشون فکر نکنی که ازت نقطه ضعف بگیرنو اذیتت کنن....وا بده .... ول کن ...بگو من باارزش ترم که بخوام ذهنمو درگیر کارای خاله زنکیتون کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااسمت غمگینع وچرا عصبی میشی

خوب هی نشسته تاپیک میزنه عزیزم شرمنده خیلی طولانیه دل ندارم باز خاطرات رو بازگو کنم خیلی سختمه دلشکستم از عالم و ادم

مگه میشه دلی رو بشکونی 😭ولی تاوان ندی   
خوب هی نشسته تاپیک میزنه عزیزم شرمنده خیلی طولانیه دل ندارم باز خاطرات رو بازگو کنم خیلی سختمه دلشکس ...

ای جانم الهی من فدای دل شکستت برم شک نکن که تاوان پس میدن اونایی ک دلت و شکوندن برای آرامش همه دلهای شکسته عم ایجیب و میخونم🙏🥀

لایک نکنید                      
ای جانم الهی من فدای دل شکستت برم شک نکن که تاوان پس میدن اونایی ک دلت و شکوندن برای آرامش همه دلهای ...

خدانکنه مهربونمممم دوست عزیزم 😭قربون مهربونیات من اصلا نمیبخشمشون 10 سال درد و عذاب کشیدم هر دوتاشون التماسم میکردن ببخشمون گفتم هیچ زمانی نمیبخشمتون بچگیم شادیام خوشیام رو ازم گرفتین هنوزم نبخشیدمشون

مگه میشه دلی رو بشکونی 😭ولی تاوان ندی   
خدانکنه مهربونمممم دوست عزیزم 😭قربون مهربونیات من اصلا نمیبخشمشون 10 سال درد و عذاب کشیدم هر دوتاشو ...

من ازتو کینه یی ترم درسته ازته دلم‌نبخشیدم( یه نفرو) ولی

کینم کمتر شده بخاطر ارامش خودم خودت بیشتراز اون دونفر عذاب میکشی عزیزم بخاطر خودتم‌ک شده ارامش و به  دلت هدیه بده  با بخشیدنت حتی شده از ته دلتم نباشه اینجوری زودترپیر میشی هیچ لذتی از دنیا نمیبری

لایک نکنید