2777
2789
عنوان

از جاریم خیلیییی ناراحتم😔ببینید چکار کرده باهام😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول به شوهرت بگو بعدم دیگه نرو خونشون.

باز اگه دعوت کرد بگو شوهرت رفتار زنشو گوشزد کنه بگه ما جایی که ارج نراریم نمیریم تمام شد این همه تاپیک زدن نداره دیگه جانم

چه نکو طریق باشد...که خدا رفیق باشد🤍
قهرتون سرچی بوده ؟دلیلش تو  برخوردش خیلی تاثیر داره !

هیچی سر اینکه چرا من جلو برادرشوهرم میخندم 🤦‍♀️اصلا با خودش مشکل داره سر خند های منو آرایشم قهر کرد گفت این خیلی آرایشش غلیظه بی حیای 😑

زندگی و لحظه های شادش باارزشتره ازینکه بخاطر نادونی کسی بخوای خودتو عذاب بدی...واقعا بهش فکر نکن دیگه و سرسنگین باش تاوقتی هم که اصرررراااار نکردن بهت نرو خونشون دیگه...من باشم که کلا دیگه نمیرم ... 

باز خوبه جاریته 

من مادرشوهرم ۲۴ ساعته دخترو دامادش خونشونن مارو دوهفته یبار دعوت میکنه وقتی هم میریم در رو باز میکنه و سرشو میندازه پایین میره بعد ما میخوایم بریم تو وسط هال سلام وعلیک کنیم به جای دم در 🤣

هیچی سر اینکه چرا من جلو برادرشوهرم میخندم 🤦‍♀️اصلا با خودش مشکل داره سر خند های منو آرایشم قهر کرد ...

اونوقت شما هییییچی نگفتید تو جوابش یا واکنشی نداشتید ؟هییییچ هییییییچ 

میخام اینو بهت بگم منم یه بار تو یه دعوت اجباری واقعا اجباری بود ها ! با زن داداش کوچیکم فقط دست دادم و پذیرایی و تمام سر رفتارا و حرفای قبلش که خیلییییی دلمو شکوند و عذرخواهی نکرد نتونستم مثل بقیه تحویلش بگیرم