2777
2789

برنامه_غذاي 📃

شنبه 🍴غذاهاي نوني🍵

كتلت😋انواع كوكو 😋سالاد الويه 😋كشك بادمجان😋ميرزا قاسمي😋ماكاروني😋املت😋اسنك با سالاد سبزيجات 😋كوفته جعفري با سالاد😋پيراشكي گوشت با سالاد😋

يكشنبه🍴غذاهاي خورشتي و سالاد🍚

برنج و مرغ😋خورش الو😋مرغ پرتقالي😋خورش قيمه😋خورش بادمجان😋خورش  كوفته قلقلي ساده يا با باميه😋خورش گوشت چرخ كرده😋كباب تابه اي😋خورش ماست😋مهارجه😋

دوشنبه🍴غذاهاي فست فود🍕

لازانيا😋پيتزا😋سيب زميني سرخ كرده با مرغ😋ميگو سوخاري با قارچ ساده يا سوخاري😋

مرغ سوخاري با سيب زميني و قارچ سوخاري وسالاد كاهو(اختياري)😋استيك با پوره و سالاد كلم با تخم مرغ😋

سه شنبه🍴پلو هاي مخلوط و انواع سالاد🍲

لوبيا پلو😋استامبولي😋هويج پلو😋عدس پلو😋رشته پلو😋مرصع پلو😋كلم پلو😋دمي پلو با لوبيابلبلي😋ماهي پلو(مخلوطش)😋دمي زيره😋پلو هندي😋شيرين پلو😋ميگو پلو😋

چهار شنبه🍴غذاهاي ابكي🍜

ديزي😋عدسي😋انواع سوپها😋اش رشته😋كوفته برنجي 😋مرغ ترش ابكي😋

پنج شنبه🍴غذاهاي با انواع دلمه و شكم پر🍶

دلمه برگ بو😋دلمه كلم😋دلمه فلفل دلمه اي😋بادمجان شكم پر😋كدو شكم پر 😋

جمعه 🍴غذاهاي كبابي و چلو خورشت🍢🍚

اينم يه برنامه غذايي براي خانمايي كه نميدونن چي درست كنن🙌🙌🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری درست میکنی

بادمجونا رو پوست گرفتم.به درازی نصف کردم بعد خلال کردم.با روغن کم سرخ کردم بعدم درش رو گذاشتم تا آب انداخت پخته شد قشنگ له شد.بعدم نمک و زردچوبه میزنم بهش.پیاز رو جدا سرخ میکنم طلایی بعدم چندتا حبه سیر بهش اضافه کردم.بعدم رب و گوجه رنده کرده اضافه میکنم.

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
اره ولی یکم بریزم که بشه ی نوع خورشت

اینی که میگم خورشت نیس یه چیزی مث عدسی هستش که به جای عدس لوبیا می ریزیم 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود