پیازو نگینی کن سرخ کن دوتا حبه سیر اگه دوست داشتی بهش بزن سیب زمینی نگینی گوجه نگینی یه قاشق رب و ادویه خوب که سرخ کردی آب بریز وقتی جوش اومد برنجو بریز توش آبش که کشیده شد دم بنداز این دمی گوجه ساده است خواستی می تونی گوشت هم چرخی یا تکه ای اضافه کنی
برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
ما از خورشت صبح مونده برا شام😄کلا روزهای عید صبحونه تا شام غذا خورشته
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
پیاز رو خرد و سرخ میکنم.سیب زمینی هم نگینی میکنم تفت میدم.نمک و زردچوبه و یه کوچولو دارچین میزنم.هم میزنم.یکمی رب و دوتا گوجه رنده کرده هم میریزم.بعد برنج اضافه میکنم.مادرشوهرم گوجه نمیریزه و با سبزی معطر میپزه من دوست ندارم.با سالاد شیرازی و لیمو ترش بریزی رو سالاد.آخ اخ اخ.یه لیوان دوغم بزنی تنگش.به به😋
معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤