2777
2789
عنوان

دوستان کارم خیانته؟

233 بازدید | 22 پست

خانوما به نظرتون چت عاااادی من با کسی که بهش هیچ حسی ندارم اونم هیج وقت به من به طور مستقیم نگفته بیا باهم باشیم فقط یه بار گفت قلب بیو رو براتو گزاشتم گفتم بردار واسه چی گزاشتی بعد رفت حلقه گزاشت باز گفتم بردار گفت کی با تو بود واسه دل خودمه (قهوه ایم کرد) به غیر از این مورد هیج وقت هیج حرف بی ربطی نزد منم چون آخر نفهمیدم اون قلب شوخی بود جدی بود جی بود نتونستم باهاش جدی بگم من دوست دخترت نیستم ترسیدم بگه کی با تو بود

بعد از قضیه قلبم فقط حرفای عادی باهم میزنیم زیاد حرف میزنیم ولی عادی 

حالا به نظرتون چت عادی من با این آقا خیانته به دوست پسرم؟ البته اینم بگم دوست پسر من مشکلی به چت عادی من تا زمانی که دوستیم نداره منم ندارم 

منم واقعا رعایت میکنم دیدید که به قلبه حتی اگه شوخی بود واکنش نشون دادم و هنوزم چون مطمئن نشدم اون آقا واقعا قصدش چیه دلیلی ندارم بلاکش کنم باید بگه که بگم نه و بلاک کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من هست🤷

البته اگ قصد تو و دوست پسرت جدی باشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

قصد دوست پسرت جدیه‌؟

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

خا وقتی دوست پسر دارین چه دلیلی داره با یکی دیگه اینطور صمیمی باشین. حالا اگه خود دوست پسره با یه دختری اینطور حرف میزد الان سینه‌ی قبرستون بود   

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

دوست پسرت با یه خانومی چت میکنه دختره براش بایو قلب گذاشته دوست پسرتم گفته نکن ولی بازم به چت باهاش ادامه میده 

یه چیزی این وسط نمیلنگه؟اگه چیزی تا الان حس نکردی که اینکار بد و زشته یا خیلی بدت نیومده یا واقعا تو آدم شماسی صفری

هر حرکت ورفتاری که اگر پارتنرت اونجا بود

جرات انجامشو نداشتی وانجام نمیدادی ودرغیابش انجام میدی خیانت محسوب میشه

هراسناک تر ازنابینایی،دیدن است با دوچشم باز؛که چه بر سر سرزمینم می آید....