2777
2789
عنوان

روابط زناشویی

380 بازدید | 15 پست

سلام. بچه ها من دو سال هست ازد کردم. من تیچ تمایلی برای برقراری رابطه در صبح ندارم. عوضش عصر و شب انرژی دارم.  و همسرم دقیق برعکس شبا میاد خسته صب من خوابم میگه بیا...

میشه بگیدچ غلطی بکنم🤦🏽‍♀️

تعداد رای : 22
نظرسنجی
خودت رو تغییر بده
14
63%
از اون بخواه خودش رو تغییر بده
8
36%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه هات مسخرن

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
مرداهمه اول صبح اینطورن اکثریت شاید ۹۹ درصد انرژیشون صبحه،خب توبخواب یاچشاتو ببند یکم همکاری کن،نمیخ ...

وا با چشم بسته 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
میشه،مثلا چشات میسوزه خوابت میاد ولی....

نبابا چشمای بسته  و چهره عصبی شو نمی‌ذاره

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
🤔یعنی چی؟

میخوای کاربریمر تعلیق بشه