2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه طلاق گرفتن

934 بازدید | 22 پست

بچه ها من حس میکنم دیگه نمیتونم با همسرم زندگی کنم خیلی براش خوب بودم قدر ندونست حالا یه دختر پنج ساله دارم میخوام جدا شم نگران آینده دخترمم احتمالا حضانتشو بده بهم اونایی که تجربه دارن لطفا نظراتتون رو بگید ،ممنون

خیلیارو میشناسم که جدا شدن با بچه 

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

با بچه خیلی سخته من خواهرپو دیدم خیلی داغون کنندس 

تو زندگیت نیستم ولی بچه گناه داره 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه لطمه میبینه عزیزم بخاطر بچه کنار بیاین

یکی از آشناهای من با یک پس ۶ ساله جدا شد ولی همسرشون بچه رو برد و خودشونم با یک پسر ازدواج کردن الانم یک دخت رو پسر دارن و خوشبخت ولی همه این شانس رو ندارن عزیزم

تا الانم بخاطر بچم صبر کردم ولی حس میکنم بیشتر داره لطمه میخوره تو دعوا

بله درست فکر میکنید

بچه بین دعوای پدرومادر پرخاشگر میشه

علاوه بر اون خود شما هم عذاب میکشید تو زندگیتون. کقتی یک بار قراره زندگی کنید نباید این همه سختی رو تحمل کنید

راستش من هم اونایی که بعد طلاق با بچه راحت زندگی کردن رو دیدم هم اونایی که سخت گذروندن

چی بگم که سکوت بهتره...
من به هیچ عنوان قصد ازدواج مجدد رو ندارم میخوام بچمو بزرگ کنم 

عزیزم اگه اینطوری هست بنظرم که اصلا طلاق نگیرید هرچند مشکل حاد باشه

به این فکر کنید که دخترتون بزرگ میشه و بخاطر بچه ی طلاق بودن انتخابش نمیکنن

آینده رو ببینید