2777
2789

اعمالش رو تو گوگل بزنید میاره

دعای عرفه هم از تلویزیون پخش میشه میتونین باهاش بخونین

شبکه یک ساعت ۱۶ از حرم امام رضا ع

شبکه دو ساعت ۱۷:۳۰

شبکه سه ساعت ۱۷

برای ظهور امام زمان و حاجت روایی همه دعا کنین 

التماس دعا💚

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب که ساعتشو گفتی. مرسی التماس دعا🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من پارسال حاجت نگرفتم سرد شدم

ی وقتایی ی حاجتی ب صلاحمون نیست، 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من پارسال حاجت نگرفتم سرد شدم

خدا بزرگه...این دفه فقط برا حاجت نخونیم برا اینکه دلمون ب خدا نزدیک تر بشه بخونیم

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
ی وقتایی ی حاجتی ب صلاحمون نیست، 

دقیقا 

خودم به عینه دیدم 

انقدر واسه ی حاجتم اصرار و گریه کردم شد اما به صلاحم نیود 

حاستم به یکی برسم رسیدم نامزد شدیم به عقد نکشید روی سگشو نشون داد منم جدا شدم

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
من غسلش رو انجام دادم بقیشم انشالله انجام میدم 

منم همینطور 

ان شاالله 

برا منم دعا کن

منم همینطور  ان شاالله  برا منم دعا کن

عافیتت باشه عزیزم 

چشم حتما شمام واسه امضای من دعا کن

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
عافیتت باشه عزیزم  چشم حتما شمام واسه امضای من دعا کن

چشم 

دقیقا  خودم به عینه دیدم  انقدر واسه ی حاجتم اصرار و گریه کردم شد اما به صلاحم نیود  ...

منم چون دیدم میگم، همیشه باید دعا کنیم و در اخرش صلاحمون رو بخوایم