سلام چطوره بعضی از خانم ها اینقد خوشگلا و پوستشون مثل آیینه هست و خوش لباس ...من وقتی میرم جایی از این خانوم ها میبینم حرصم میگیره...ما هم میرسیم به خودمون ولی اونا یه چیز دیگه هستن،😂😂لطفا خانم های خوشکل بیاین بگین چی میکنین ؟؟من بچه ام که شیر میدادم از هم پوکیدم لاغر .زیر چشام سیاه پوست داغون .(.بیچاره شوهرم) ،😑😑الان که بچه ام از شیرش برداشتم میخوام شروع کنم به خودم رسیدن لطفا کسی چیزی میدونه بهم بگه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثه شبنم قلي خاني چقد پوستش هيكلش و نحوه حرف زدش خانمانه متينه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
خودم حس میکنم پوستم خوبه😁 جوانه گندم مصرف میکنم. ارایشو نمیذارم بمونه میرسم خونه میشورم درجا و مرطوب کننده میزنم. میوه سبزیجات زیاد مصرف کن. زمانایی که اعصابم ارومه پوستم بهتره. با دستگاه بخور میدم گهگاهی. ماسکم میزنم بعضی وقتا ماسکای خونگی
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
اول که ژن خوب . بعد استرس ندارن . پولم دارن . بجای خرید یه کرم ۱۵۰ هزاری میرن ۵۰۰ یا بیشتر هزینه میکنن خب قطعا اون کرم بهتر رو پوست میشینه . یا لباسای گرون برا یه مترسکم بپوشی خوشگل و خوش هیکل میشه .