2777
2789
عنوان

اون تاپیک چی شد آخر؟

230 بازدید | 18 پست

یکی بیاد بگه آخر تاپیک دیشب چی شد؟؟ خوابیدم صبح دیدم ترکیده😒

@نازگل12345  

@بدمينتون  

@مامان،مهدیار  

@مرسانل98  

@دخترشبای_پاییز  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

سلام تاپیکه درآمدزایی در کناره هم؟؟

ترکوندنش

هر کی لینک میخواد من دارم درخواس بده

لینکه آنلاینشاپم:https://www.instagram.com/sani_beautyshop/ لطفا با فالو از کسبو کارم حمایت کن😻آیدیه کسب درآمده خانمای خونه دارمون:@rrrrgxgxfxgxh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تاپیکه درآمدزایی در کناره هم؟؟ ترکوندنش هر کی لینک میخواد من دارم درخواس بده

نه یکی بود زن صیغه ای داداش بهش پیام داده بود...بابا قرار بود نترکونن...نمیدونم چرا اینجوری میکنن...موندم تو خماری

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
منم موندم چی شد.بدجور فکرم مشغولش بود.چون همچین موردی دادیم توی فامیل

اولین باره تو نی نی سایت اینقدر درگیر یه تاپیک شدم😑

@سردرگم۷۳ ‍ 

یکی ایشونو تگ کنه واسه من آبی نمیشه

من تا اونجایی ک مسعود و سارا نامزد کردن و یه هفته ب عقدشون بود رو خوندم.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین