2777
2789
عنوان

خیانت همسرم با خواهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 4047 بازدید | 54 پست
کدوم چیزا دوباره بگو قضاوت کنیم

کساییکه دیشب نبودن بگم ک خواهر ناتنیم و شوهرم خیلی بیش از حد صمیمی هستن درحدی که خواهرم مثل زنش براش عشوه میاد و فقط میخواد حرص منو دربیاره،شوهرمم داره بهش پا میده..ولی صمیمیتشون معمولی نیست،درحدیه ک همو لمس میکنن و حرفای زشت و کثیف جلوی من بهم میگن

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرومادرم تا امروز نمیدونستن،دیشب بهشون گفتم و کاملا حقو ب من دادن چون از ذاتِ کثیف خواهرم خبردارن

بگو حواسشون بهش باشه اونا میتونن جمع کنن خواهرتو

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
کساییکه دیشب نبودن بگم ک خواهر ناتنیم و شوهرم خیلی بیش از حد صمیمی هستن درحدی که خواهرم مثل زنش براش ...

چه کثافت.دهن هردوشون سرویس کن.

کاری کن اصلا شوهرت نبینه خواهرتو

خواهرت چیکار میکنه مثلا ،َشاید حساس شدی فقط

نه عزیزم خواهرم کلی عشقوه میاد براش،چون زنم زبون بدن زنارو کامل میفهمم..داره واقعا ت.ح.ر.ی.کش میکنه که فقط منو حرص بده من با شوهرم دعوا بکنم و اونم حالش جا بیاد..ذاتِ کثیفشو میشناسم چون..دیروز پی‌نیک بودیم هرررجا خواهرم میرفت ب شوهرم میگفت بیا باهم بریم،اومدنی پشت درختا دیدم شوهرم داره بینِ لپ و گلویه خواهرمو میبوسه

نه عزیزم خواهرم کلی عشقوه میاد براش،چون زنم زبون بدن زنارو کامل میفهمم..داره واقعا ت.ح.ر.ی.کش میکنه ...

دروووووغ  بوسش میکرد

چند سالشه اون؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خواهرت چیکار کرده؟از اول بگو.

کلی داره عشقوه میاد برای شوهرم،فقط بخاطر اینکه منو حرص بده چون میدونه سرشوهرم چقدرحساسم..جلوی من براش میرقصه،سیگارشو روشن میکنه میده دستش،دستاشو میگیره و کلا شوخی‌های +18 میکنه

دروووووغ  بوسش میکرد چند سالشه اون؟

خواهرم مطلقه‌ست ۳۷ سالشه شوهرم ۲۸..بخدا دارم میمیرم از دیشبه خواب ندارم دارم میمیرم رسما😭با این وضع حاملگیم

تنها راه اینه که با خواهرت قطع رابطه کنی و اگه میری خونه بابات تنها بری 

دقیقا همینو مد نظرم دارم عزیزم..به بابام و مامانمم گفتم شاهد این بودم ک شوهرم گردن خواهرمو بوسید

کلی داره عشقوه میاد برای شوهرم،فقط بخاطر اینکه منو حرص بده چون میدونه سرشوهرم چقدرحساسم..جلوی من برا ...

عزیزم یه سیلی محکم بزن تو گوش خواهرت یکی هم تو گوش شوهرت واصلا اجازه نده همیگه رو ببینن زندگیت داغون میشه ها

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
خواهرم مطلقه‌ست ۳۷ سالشه شوهرم ۲۸..بخدا دارم میمیرم از دیشبه خواب ندارم دارم میمیرم رسما😭با این وضع ...

ای بترکه الهی😡😡😡😡😡😡

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

از اول هم اینجوری بودن باهم ولی از ی جایی ب بعد حساس شدم ک سر س.ک.س شوهرم بهم گفت اگه منو خواهرتو اینجوری ببینی چیکار میکنی😔

خواهرم مطلقه‌ست ۳۷ سالشه شوهرم ۲۸..بخدا دارم میمیرم از دیشبه خواب ندارم دارم میمیرم رسما😭با این وضع ...

با خواهرت قطع رابطه کن شوهرتم جرررر بده بگو زندگیمونو به خاطر یه هرزه خراب نکن تهدید به طلاقش کن