2777
2789
عنوان

خیانت همسرم با خواهرم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 4047 بازدید | 54 پست

ببین وقتی گردنشو بوسیده بدون کار به جاهای بدتر هم کشیده میشه ،شاید هم کشیده شده،اون نکبت رو از زندگیت پرت کن بیرون.

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
از اول هم اینجوری بودن باهم ولی از ی جایی ب بعد حساس شدم ک سر س.ک.س شوهرم بهم گفت اگه منو خواهرتو ای ...

اصلا نمیخوام باور کنم😭

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارن خیانت می کنن  یک چوب بردار برو اول خواهرت بزن بعد شوهرت.تنها چیزیه ک ارومم می کنه بگو کث ...

بخدا ببینی جلوی من چیکارا ک نمیکنن..خواهرم جلو من دستشو میزاشت روو ب.ا.س.ن.ش میگفت ب شوهرم ببین چقدر قشنگن اینم میگفت خیلی..

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
از اول هم اینجوری بودن باهم ولی از ی جایی ب بعد حساس شدم ک سر س.ک.س شوهرم بهم گفت اگه منو خواهرتو ای ...

خواهرت فقط هدفش اینه که تو هم طلاق بگیری مثل خودش بشی شوهرتم خوب باهاش همکاری میکنه شوهرتو جرر بده

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
بخدا ببینی جلوی من چیکارا ک نمیکنن..خواهرم جلو من دستشو میزاشت روو ب.ا.س.ن.ش میگفت ب شوهرم ببین چقدر ...

تو رو جان بچه تو شکمت دروغ که نمیگی؟

اخه تا این حددددد

ببین وقتی گردنشو بوسیده بدون کار به جاهای بدتر هم کشیده میشه ،شاید هم کشیده شده،اون نکبت رو از زندگی ...

اینبار فقط کافیه ببینم حتی کلامی باهم صمیمین بخدا جلو خودشون ب خانوادم میگم و آبروشونو میبرم دیگه بسه من حاملم ها😭

وای تو دیگه کی هستی دختر این چیزهارو می شنوی میبینی باز این زنیکه احمقو  تحمل میکنی با اون شوهر بیشعورت ببخش اسی واقعا اعصابم خرد شد 

🖤وطنم🖤
اینبار فقط کافیه ببینم حتی کلامی باهم صمیمین بخدا جلو خودشون ب خانوادم میگم و آبروشونو میبرم دیگه بس ...

تا الان هم صبر کردی،بی عرضگی تو ثابت کردی

تو رو جان بچه تو شکمت دروغ که نمیگی؟ اخه تا این حددددد

نه به وجودِ پسرم قسم همش راسته بخدا ب مرگ بابام حرفام راسته..

دیشب نبودی تو تاپیکام؟

۴بار تاپیک زدم همش ترکوندن نتونستن ۲ دقیقه صبرکنن تایپ کنم فکر میکردن دنبال پربازدید شدنم

وای تو دیگه کی هستی دختر این چیزهارو می شنوی میبینی باز این زنیکه احمقو  تحمل میکنی با اون شوهر ...

میدونم گلم ولی خواهرم اووونقدر کثافت و بی‌آبروعه میدونم همشو میگفت شوخی میکنیم و با این حرفش همه چیو میشست میبرد تحمل کردم ک اینارو ببینم و جلو پدرمادرم دهنم باز بشه

عزیزم یه سیلی محکم بزن تو گوش خواهرت یکی هم تو گوش شوهرت واصلا اجازه نده همیگه رو ببینن زندگیت داغون ...

همه چیو ب مادرو بابام گفتم،گفتن اگه دوباره چیزی شد ک ی ذره ناراحتت کردن بیا بگو جفت چشاشونو درمیارم

با خواهرت قطع رابطه کن شوهرتم جرررر بده بگو زندگیمونو به خاطر یه هرزه خراب نکن تهدید به طلاقش کن

طلاق براش مثل آب خوردنه و از خداشه..ولی بخاطر بچم نمیتونم اصلا ب طلاق حتی فکر هم بکنم😔😭

نه به وجودِ پسرم قسم همش راسته بخدا ب مرگ بابام حرفام راسته.. دیشب نبودی تو تاپیکام؟ ۴بار تاپیک زد ...

نبودم تو تاپیکت

چرا انقدر وقیحه

اون کثافت چه طور ناتنی ازت؟