2777
2789
عنوان

آمپول روگام

619 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من الان هفته 12 بارداری پریروز اندازه 1 قطره خونریزی داشتم گروه خونیم منفی دکترم گفت اگه ادامه داشت آمپول روگام بزن حالا دیروز بهم گفت حتما بزن اما من خونریزیم همون روز قطع شد مگه نمیگن 28 هفته باید بزنی؟! الان من بزنم برام ضرر نداره؟! 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

منم هفته ۸ زدم چون خون ریزی داشتم

به دکترت بگو لکه بینیت قطع شده ولی باید بزنی بازم اگه نیاز باشه و نزنی احتمال سقط بچه خیلی میره بالا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم هفته ۸ زدم چون خون ریزی داشتم به دکترت بگو لکه بینیت قطع شده ولی باید بزنی بازم اگه نیاز باشه و ...

نه خونریزیم قطع شد اندازه 1 قطره بود کلا بهش گفتم اما گفت نه بزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خونریزیم قطع شد اندازه 1 قطره بود کلا بهش گفتم اما گفت نه بزن 

بزن گلم

احتمال قوی گروه خونی جنین مثبته و بدنت داره مقابله میکنه باهاش

ی دونه هم وسطای بارداری زدم دقیق هفته ش یادم نیست ی دونه هم بعد زایمان

خیلی خونریزی داشتی؟ 

بزن گلم احتمال قوی گروه خونی جنین مثبته و بدنت داره مقابله میکنه باهاش

گروه خونی شوهرم Oمثبت احتمال زیاد بچمم همونه حالا میترسم یه زمان برای خودم و بچم بد نباشه انقد زود بزنم 

گروه خونی شوهرم Oمثبت احتمال زیاد بچمم همونه حالا میترسم یه زمان برای خودم و بچم بد نباشه انقد زود ب ...

عزیزم من او منفی همسرم او مثبت هفته ۸ زدم الانم بچه م رو پامه 

بازم خودت هرجور دوس داری گلم

عزیزم من او منفی همسرم او مثبت هفته ۸ زدم الانم بچه م رو پامه  بازم خودت هرجور دوس داری گلم

ممنون عزیزم از کمکت❤️

گروه خونی شوهرم Oمثبت احتمال زیاد بچمم همونه حالا میترسم یه زمان برای خودم و بچم بد نباشه انقد زود ب ...

منم منفی و شوهرم مثبت بود.

اتفاقا من شنیدم بهتره که. ودار بزنی. دکترا تا ماه شش نمیدن چون آمپول رگام کمه.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
منم منفی و شوهرم مثبت بود. اتفاقا من شنیدم بهتره که. ودار بزنی. دکترا تا ماه شش نمیدن چون آمپول رگا ...

آها ممنون عزیزم پس بزنم مشکلی نیست؟ 

آها ممنون عزیزم پس بزنم مشکلی نیست؟ 

من شنیدم خوبه که زودتر بزنیم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
منم هفته ۸ زدم چون خون ریزی داشتم به دکترت بگو لکه بینیت قطع شده ولی باید بزنی بازم اگه نیاز باشه و ...

عزیزم شما چندروز بعد از شروع خونو لکه آمپول زدی؟و چه دوزی؟

من الان ۱۸ روزه لک دارم دکترم تازه بهم گفته بزن

اونم نمیدونم چه دوزی باید بزنم