2777
2789
عنوان

‌ اونایی که باردارن لطفا بیان

126 بازدید | 27 پست

سلام من پنج روز عقب انداختم و بیبی چکم مثبت شد،فقط مشکلم اینه دل درد دارم،سر بارداری اولم این جوری نبودم.دل درد قبل پریودی دارم.کمر درد ،یکم نگرانم،شما هم این طور بودید؟

طبیعیه من تاهمین الان ک28هفتم دل درددارم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جوری بودم که شبا با گریه از خاب بلند میشدم به احتمال بچت دختره 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
چی شده؟

من در کل ۲ تا نهایت ۶ روز پریود جلو میندازم ولی ماه ۲۶‌ام قبل پریود شدم این ماه هنوز نشدم

یه‌ هفته ست زیر شکم تیر میکشه از شدتش از خواب بیدار میشم ول میکنه و میگیره

معذرت میخوام اسهال  هستم و حالت تهوع دارم

موقع بالا رفتن از پله تپش قلب دارم و نفس کم میارم و گاهی بدون هیچ فعالیتی دو سه روزه تپش قلب میگیرم 

سینه‌ام خیلی درد میکنه 

این‌ها میتونه علائم بارداری باشه؟

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊
من در کل ۲ تا نهایت ۶ روز پریود جلو میندازم ولی ماه ۲۶‌ام قبل پریود شدم این ماه هنوز نشدم یه‌ هفته ...

بله منم سینه درد کم اوردن نفس دل درد و کمر  درد و سرگیجه دارم.بیبی چک نزدی؟

دیروز دوتا استفاده کردم مثبت شد ولی خطTکمرنگ بود رفتم آزمایش خون دادم مثبت شد ولی ماما گفت زود آزمایش دادم گفت ۴۰روز بعد اولین روز آخرین قاعدگی سونو تشکیل قلب و آزمایشات تکمیلی بدم که میشه هفته بعد 

امکان داره آزمایش خون و بی‌بی‌چک اشتباه باشه

آخه یه خانمی دیروز گفت بی‌بی‌چک استفاده کرده مثل من خطTکمرنگ بوده الان گفت پریود شده بارداری نبوده

ترشح هم توی بارداری طبیعیه؟