بچه ها من تقریبا هفته ای چند بار به خصوص نصف شبا میس کال های عجيب دارم. با پیش شماره های مختلف .از اروپا آفریقا آمریکای جنوبی. یک بار ک توی رور بود تا اومدم جواب بدم قطع شد.
میدونید این تماسها معنی ش چیه؟ آخه از یه جا هم نیست. پیش شماره کشورهای مختلف مثل آنگولا یا موناکو و... هست
به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این کجاست دیروز زنگ زد من رد تماس زدم به منم خیلی زنگ میزنن😁
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
چند سال پیش یه نفر از آفریقا ( فکر کنم کشور غنا) هی به شوهرم ایمیل می داد که من وکیلم و یه نفر اینجا مرده فامیلش مثل فامیل شماست هیچ ورثه ای هم نداره بیا من برات جور میکنم تو وارث اون بشی . ارث رو بگیر با هم نصف کنیم