2777
2789
عنوان

نمیدونم علت این تماس های عجیب و غریب از سرتا سر دنیا....چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست

سلام منم پارسال یه مدت اینجور شده بود خطم. 

بعضی وقتام که جواب میدادم هرچی الو الو میکردم جواب نمیدادن. 

از روسیه..ترکیه.نمیدونم استرالیا. 

خود به خود درست شد. 

البته یکی از خطا که خیلی زنگ میزد رو بلاک کردم. چون یدفه میدیدی نصف شب گوشیم زنگ میخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من گوشیم جوری شده بود ک هرکی بهم پیام میداد(تو پیامکهای گوشیم)خود پیام باشماره ارسال کننده  برای اون طرف ارسال میشد:/ 

وقتی فهمیدم بعد یکی دوروز اینا گوشیم فلش خورد همه چیم پاک شد🥺  آقاهه گف میتونه برگردونه ولی نتونست کلی عذرخواهی کرد و...

ب من با شماره ۸ رقمی دوبار زنگ زده بودن ولی من کلا جواب نمیدم ناشناس هارو

این کجاست دیروز زنگ زد من رد تماس زدم به منم خیلی زنگ میزنن😁

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
نپرسیدی علتش چیه. شاید ويروسي باشه یا مثلا بخوان هک کنن آخه هیچ توجیهی نداره از همه قاره ها تماس داش ...

عه شوهرمم همینطور،فرقی نداره صبح نصف شب،در حد یه تک زنگ میبینی زنگ خورد

چند سال پیش یه نفر از آفریقا ( فکر کنم کشور غنا) هی به شوهرم ایمیل می داد که من وکیلم و یه نفر اینجا مرده فامیلش مثل فامیل شماست هیچ ورثه ای هم نداره بیا من برات جور میکنم تو وارث اون بشی . ارث رو بگیر با هم نصف کنیم   

هیچی هم نمیخواست فقط کپی صفحه اول پاسپورت 

خیلی هم موجه و باکلاس به نظر می اومد

گییییر سه پیچ داده بود