2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان چی ؟تعطیله؟یعنی مکانیکی ها هم تعطیلن؟

اگه میگم صبورترین زن دنیا واسه اینه که من خیلی جاها ، خیلی چیزا رو با تموم وجودم حس کردم مثل دروغ ... خیانت ... ولی فقط لبخند زدم و به روی خودم نیاوردم ، خیلی جاها غرورم شکست ولی گله نکردم ، کتک خوردم ، ناسزا شنیدم ، مسخره شدم اما چیزی به روی کسی نیاوردم حتی به روی خودم ... گذشتم و گذاشتم بگذره همه اون روزها ، گذاشتم بگذرن  همه آدم ها و بدی هاشون و گذشت ... اونقدر تحمل کردم تا بجایی رسیدم که تحمل کردن روزهای سخت  برام آسون ترین کار دنیا شد🥺🙂 ... الانم خوبم ، دنیا خوبه ، روزگار خوبه ، زندگیم خوبه  و تموم سختی ها میگذرن ... هم سختیای الانمون هم سختی های که تو سرنوشتمون هست ... خدا بزرگه ✨🍂🍃🌱
تهران و البرز تعطیلن . دیشب اخبار اعلام کرد دولتی و خصوصی و بانکها . ولی خیلی از خصوصی ها باز کردن م ...

ممنون عزیزم جواب دادین.😍...ما تهران نیستیم  فکر کردم شهرستانها هم تعطیلن

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹