2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه تو هم ی ع ن ی هستی مثل جاریت

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 46 پست

حالا عصبانی بوده یه چیزی گفته تو دعوا که قربون صدقه هم نمیرن. پاشو یه لعنت به شیطون بگو خودتون و به یه ناهار توپ دعوت کن . روزتون رو خراب نکن. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرینی زیاد ب تلخی میزنه عزیزم.

نکن دیگه نکن بزار قدر اون روزهارو  بدونه.

من خیلی خیلی ب خانواده شوهرم محبت کردم.توهین کردن و ب روی خودم نمیاوردم و میخندیدن.حتی مسخره میکردن منو...تا حرف میزدن میگفتن الان باز میخندهه.این قدر توی خودم داغون میشدم ک میشستم قرص آرامبخش میخوردم.شوهرمم عین خیالش نبود‌.

هرچی خوبی میکردم طلبکار بودن و میگفتن وظیفس.

شوهرمم اصلا پشتوانم نبود.تا اینکه کاسه صبرم لبزیز شد و کلا عوض شدم باهاشون. یخ یخ شدم.

ن بهشون محل میدم ن حرفی میزنم باهاشون.فقط سلام و خداحافظی.حتی دیگه توی صورتشون هم نگاه نمیکنم.

شوهرم و خانوادش میگن دلمون تنگ شده واسه اون روزها.

یادش بخییر.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
حالا عصبانی بوده یه چیزی گفته تو دعوا که قربون صدقه هم نمیرن. پاشو یه لعنت به شیطون بگو خودتون و به ...

اره خب ناراحت بود اما حق نداشت منو با جاریم ک اینقدر در حد این خانواده بدی کرده یکی بدونه و بهمم فحش بده 

شیرینی زیاد ب تلخی میزنه عزیزم. نکن دیگه نکن بزار قدر اون روزهارو  بدونه. من خیلی خیلی ب خانو ...

من دلم میخاد با شوهرم یخ بشم ک قدرمو بدونه 

خانوادش قبلا خیلی در حقم بدی کردن اما من گذشت کردم الان دیگه متوجه شدن و خیلی باهام خوب شدن 

ا

چه بی ادبه  بدم میاد از این کلمه  حتی شوخیش  حالم به هم می خوره  درست دعوا ک ...

اره متاسفانه منم خیلی ناراحت شدم 

صبح بش گفتم خیلی حرفت زشت بود دوباره چند بار تکرار کرد 

منم بش گفتم ازت متنفرم و چندشم میشه 

اونم گفت پدرتو در میارم وای ب حال کسی ک با من در بیفته