2777
2789
عنوان

کیا شوهر چشم جرون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 59 پست
منم خیلی دلم میشکنه همونجا نفرینش میکنم میگم الهی خاک چشاتا پر کنه از بس ناراحت میشم

وای خدا واقعا دلیلش چیه؟

از قیافه و رابطتون راضیهستین؟ جنسی 

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا واقعا دلیلش چیه؟ از قیافه و رابطتون راضیهستین؟ جنسی 

اره بابا ، خیر سرش عاشقم بود وازدواج کردیم تو رابطه هم چیزی براش کم نمیزارم، ذاتشون اینجوریه،

اره متاسفانه، تو زمان عقد متوجه شدم ولی چشم پوشی کردم ولی خیلی ازار دهندس این رفتارش کاش چشم پوشی نم ...

عزیزم میشه بگی چند سالته؟ و اون چند 

تا حالا ازت ایراد گرفته 

اولا وقتی بش گفتی چیشد؟

اره متاسفانه، تو زمان عقد متوجه شدم ولی چشم پوشی کردم ولی خیلی ازار دهندس این رفتارش کاش چشم پوشی نم ...

حالا واقعا درمان نداره؟ کسی درمانی براش سراغ نداره، تو را خدا اگه چیزی میدونید بگین

از اول نگا میکرد 

الان که فکر میکنم اره.. ار اولش کثافت بود..😁😂

والا.. یه مدت بیخیال شدم.. انگاز سِر شدم.. واسم مهم نیست دیگه.. میگم دندت نرم اینفد نگاه کن بمیری بترکی.. والا از نگاه جی بهت میده.. گناهش پای خودشونه.. 

الان که فکر میکنم اره.. ار اولش کثافت بود..😁😂 والا.. یه مدت بیخیال شدم.. انگاز سِر شدم.. واسم مهم ...

خیلی ناراحت خیلی خیلی واقعا کاش میشد کاری کنم بخدا بزنم تو دهن هر کسی ک نگام کرد اه انشالله از استرس اینکه یکی زنشون بدزده سکته کنن

عزیزم میشه بگی چند سالته؟ و اون چند  تا حالا ازت ایراد گرفته  اولا وقتی بش گفتی چیشد؟

۳۲ سالمه اون ۳۶ سالشه، ایراد ازم نگرفته همیشه بهم میگه عروسکم ولی وقتی رفتارشا مبینه دیگه محبتاش برا ارزش نداره

۳۲ سالمه اون ۳۶ سالشه، ایراد ازم نگرفته همیشه بهم میگه عروسکم ولی وقتی رفتارشا مبینه دیگه محبتاش برا ...

نمیشه  تیپ خفن بزنی زیاد به خودت برسی یه تغییر اساسی و چند وقت محلش نده و وقتی باش رفتی بیرون شروع کن باهاش حرف زدن وای مکث کن ک فلانی داره نگا میکنه یا یکار کن بفهمه و نمیشه؟

نمیشه  تیپ خفن بزنی زیاد به خودت برسی یه تغییر اساسی و چند وقت محلش نده و وقتی باش رفتی بیرون ش ...

اونوقت گیر میده چرا اینقد ارایش کردی، این چیه پوشیدی؟ تازه برا ادم شر میشه

اونوقت گیر میده چرا اینقد ارایش کردی، این چیه پوشیدی؟ تازه برا ادم شر میشه

بابا این همه اذیت کرد تحمل ی شرو نداری؟چطور تو استدس بگیری اون نگیره؟ارامش میخای بحث نشه مگه الان آرامش داری کاری کن بترسه