2777
2789
عنوان

کیا شوهر چشم جرون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این همه اذیت کرد تحمل ی شرو نداری؟چطور تو استدس بگیری اون نگیره؟ارامش میخای بحث نشه مگه الان آر ...

یه سال بعد ازدواجم دوست بابام که یه شهر دیگه بودن اومد برا پسرش برام خواستگاری خودش هم فهمید  این موقع ها فقط دعوا میکنه که تقصیر توئه درست نمی پوشی ، درست نمگردی

یه سال بعد ازدواجم دوست بابام که یه شهر دیگه بودن اومد برا پسرش برام خواستگاری خودش هم فهمید  ا ...

چشم طرف مقابل مهمه غیرت مراقبته نه که هی منو ناراحت کنی 

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
واقعا خسته شدم نمیخام بخاطر بچه هام دعوا کنم چون اونا چه گناهی دارن که ارامششونا بزنم به هم

نمیدونم عزیزم کاش راهی بلد بودم ولی بدون حسی که تو داری به بچه هات منتقل نیشه در هر صورت

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
چه دعایی، شما چیزی میدونین

ن عزیزم من اطلاعی ندارم یکی اینکه بزن نت ینی سرچ کن یکی هم اینکه از ی روحانی بپرس احتمالا راهکارایی بلد باشن ک همسرتون از سرش بیفته این کارش

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫