2777
2789

این حور تاپیک ها اشتباهه

یه وقت خدای نکرده توهین بشه و یکی این وسط دلش بشکنه. گناهش گردن شماست.

همه جا خوب و بد داره.

ممکنه یکی به بدشون خورده باشه بیاد بگه همشون فلان و بهمان هستن. شما باور میکنی؟

من بیرجندی نیستم ولی بیرجندیا خیلی اهل حساب کتابن الکی پول خرج نمیکنن ب هیچ وجه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردهاشون سخت گیر، عادت ب ابراز علاقه ندارن، بیشتر پدرسالاریه، این واسه خود بیرجنده ولی  قائن😂

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
ویژگی خوبشون چیه؟🤣امیدی هست بهشون؟

ببین خوب و بد که همه جا هست، مردهای خوبش واقعا زندگی دوست هستن و تا بتونن کمک میکنن بچه هاشونو ب ی جایی برسونن درکل کمتر دیدم عیاش باشن

من خودم شمالیم ولی حدود دوسال همون سمتا زندگی کردم و دوستای بیرجندی واقعا عالی دارم 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
بیا دیدی اومد پایین نظر بده توهین شد

منتطر دعوایی ؟ یا عادت داری همه ی حرفات ثابت بشه؟ 😐 وقتی کسی بهت ضرری نرسونده نیازی نیست توپتو پر کنی بدویی ها 😂

منتطر دعوایی ؟ یا عادت داری همه ی حرفات ثابت بشه؟ 😐 وقتی کسی بهت ضرری نرسونده نیازی نیست توپتو پر ک ...

خانوم امثال شماها دوست دارن ثابت کنند حرفاشون درسته

من اصلا مال اصفهانم. تا حالا بیرجندی ندیدم ولی حق خودم میدونم نذارم به کسی توهین بشه که البته درک این موضوع برا هر کسی راحت نیست

ضررم ببینم به کل جمع نمیبندم

خانوم امثال شماها دوست دارن ثابت کنند حرفاشون درسته من اصلا مال اصفهانم. تا حالا بیرجندی ندیدم ولی ...

خصلت شماست تو کار بقیه سرک بکشن به همه تذکر بدن؟ اینجور موقع ها باید ب خودت بگی مگه من فوضولم بقیه چی گفتن ب من ک ربط نداره😊 شاید طرف اونجا ساکن بوده بیشتر میدونه 😉