الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالا امسال زمستون سال پر برف و بارونی باشه مشکل کم آبی حل شع😞
تو را قرآن دعا نکنید خدا میخاست دعا و نفرین بگیره که قاتلین امام حسین خودش میکشت نه مختار انتقام میگرفت دعا میکنیم خونه دار بشیم دعا میکنیم شوهرامون بره سرکار دعا میکتیم بچه دار بشیم دعا میکنیم نان بیاد سر سفره مون بابا ما را به دعا کردن مشغول کردن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
واقعا اینهمه جوون خونشونو دادن از زندگیشون گذشتن تا مردم شاد باشن اما خونشون پایمال کردن
امشب شوهر من یک میلیون نفرین بخودش کرد که فردا بیدار نشع یکساله تو تورم ورشکسته شده 😭😭😭 پسر خاله ام دیروز ایست قلبی کرد از نداری و شرمنده گی زن و بچه اش بقران زنش خواسته بود بره دکتر پول نداشت خواهر شوهرش بردش دکتر به مطلب نرسیدن زنگ زدن بیاید خونه حالش بده تا بروت بیمارستان ایست قلبی کرد دق کرد از نداری
کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃