2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سد کارون که جوی آب یا رودخانه  نیست سد کارون پارسال سریز کرد اهواز آبرفت حالا یه کمش دادن زایند ...

کشور دوست و همسایمون 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
انشالا امسال زمستون سال پر برف و بارونی باشه مشکل کم آبی حل شع😞

تو را قرآن دعا نکنید خدا میخاست دعا و نفرین بگیره که قاتلین امام حسین خودش میکشت نه مختار انتقام می‌گرفت دعا میکنیم خونه دار بشیم دعا میکنیم شوهرامون بره سرکار دعا میکتیم بچه دار بشیم دعا میکنیم نان بیاد سر سفره مون بابا ما را به دعا کردن مشغول کردن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
انشالا امسال زمستون سال پر برف و بارونی باشه مشکل کم آبی حل شع😞

فايده نداره بارش فراوان سيل ميشه بارش كم خشكسالي مشكل ريشه ايه سالهاست محيط زيست بدون نظارت مونده چاههاي عميق زدن ابهاي عمقي رو خراب كردن ابهاي سطحيم تمام نابود شدن 

تو را قرآن دعا نکنید خدا میخاست دعا و نفرین بگیره که قاتلین امام حسین خودش میکشت نه مختار انتقام می‌ ...

عزیز من چرا دین رو قاطی مسائل می کنی خود خدا تو قران گفته دعا کنید تا اجابتتون کنم

واقعا اینهمه جوون خونشونو دادن از زندگیشون گذشتن تا مردم شاد باشن اما خونشون پایمال کردن 

امشب شوهر من یک میلیون نفرین بخودش کرد که فردا بیدار نشع یکساله تو تورم ورشکسته شده 😭😭😭 پسر  خاله ام دیروز ایست قلبی کرد از نداری و شرمنده گی زن و بچه اش بقران زنش خواسته بود بره دکتر پول نداشت خواهر شوهرش بردش دکتر به مطلب نرسیدن زنگ زدن بیاید خونه حالش بده تا بروت بیمارستان ایست قلبی کرد دق کرد از نداری

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
تو را قرآن دعا نکنید خدا میخاست دعا و نفرین بگیره که قاتلین امام حسین خودش میکشت نه مختار انتقام می‌ ...

خدا همیشه صدای دعارو میشنوه..خدا رحمت و بارونشو شامل حالمون کنه بلکه بی آبی رفع شه..

🖤
سد کارون که جوی آب یا رودخانه  نیست سد کارون پارسال سریز کرد اهواز آبرفت حالا یه کمش دادن زایند ...

پارسال؟؟؟ چندین سال دارن انتقالش میدن 

تولد تو به من امید داد و من امیدوارم به تو خوشبختی بدهم💜💗
😎😎يه كم نقشه رو نگاه كن تركيه چه ربطي به خوزستان داره 🤓🤓

دلبندم کسی که باید نقشه رو نگاه کنه شما هستی 

ترکیه سر فرات سد بسته فرات رود مهمیه که درنهایت از کنار خوزستان گذر میکنه وبه خلیج فارس میریزه

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

بچه ها بحث رو ولش کنید یه وقت تعلیق میشید 

هممون میدونیم چه خبره تو این مملکت و اب و برق ما کجا میره و پولش تو جیب کیا میره

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏