2777
2789
دلبندم کسی که باید نقشه رو نگاه کنه شما هستی  ترکیه سر فرات سد بسته فرات رود مهمیه که درنهایت ...

تا جايي كه از جغرافيا يادمه رود كارون از چهارمحال وبختياري سرچشمه ميگيره الان تركيه كجاي چهارمحال وبختياريه ؟؟؟

عزیز من چرا دین رو قاطی مسائل می کنی خود خدا تو قران گفته دعا کنید تا اجابتتون کنم

من دین و آیین دارم اما نه به شیوه اینا 

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشور دوست و همسایمون 

آره دقیقا و قطعا 👌👌👌👌👌👌

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
تا جايي كه از جغرافيا يادمه رود كارون از چهارمحال وبختياري سرچشمه ميگيره الان تركيه كجاي چهارمحال وب ...

خدای من🤦‍♀️

من میگم فرات شما میگی کارون؟

توی گوگل سرچ کن رود فرات مسیرش رو ببین

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
چه میدونیم مگه مسئولین اطلاعی میدن بهمون!

عزیزم سد کارون فراتر از این حرفاست که با یه شاخه به زاینده رود تموم بشه جایی دیگه نشت میکنه 🤔🤔🤔🤔🤔

خوزستان الان عمده مشكلش به خاطر كارونه نه اروند رود دلبندم ☹️☹️ 

منم توی کامنت اولم گفتم چندین دلیل داره و این یکی از دلالیشه شما فقط تمرکز کردید روی این یه دلیل 

قطعا مشکل اصلیش همین انتقال آب کارونه

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

اون روحانی نادون اگه نریده بود توی دم و دستگاه هسته ای شاید الان حداقل برق هسته ای داشتیم هر چند اونم بعید میدونم 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
منم توی کامنت اولم گفتم چندین دلیل داره و این یکی از دلالیشه شما فقط تمرکز کردید روی این یه دلیل&nbs ...

دليل عمده عدم لايروبي رودخانه ها خراب كردن بوشش گياهي ارتفاعات و صد البته استفاده از ابهاي عمقي براي كشاورزي بود جيزي كه سالهاست همه ميدونن و كسي براش مهم نيست حالا اون سد سازي تركيه هم بذاريم ميبينيم از ماست كه برماست 

دليل عمده عدم لايروبي رودخانه ها خراب كردن بوشش گياهي ارتفاعات و صد البته استفاده از ابهاي عمقي براي ...

و مسئولانی که در خواب عمیق به سر میبرن...