2777
2789
عنوان

کسی هست حافظ قرآن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم برای حفظش باید زحمت کشید خب ی سر رموز هست قطعن اما این نیست که بخای فقط با کدینگ حفظ کنی آیات از ...

ممنون عزیزم از راهنماییت🌹🌹

منم سرچ کردم یچیزایی دستگیرم شد از کلیپ های آپارات

درسته حفظ زحمت داره ولی جدیدا یسری روش هایی اومده که حفظ رو کمی آسونترمیکنه

وزن اولیه:  85/5 ......84/8....83/8.....وزن هدف: 70
ممنون عزیزم از راهنماییت🌹🌹 منم سرچ کردم یچیزایی دستگیرم شد از کلیپ های آپارات درسته حفظ زحمت دار ...

نه اصلا اسونتر نمیکنه خودم بااون کلیپ ها اشنام اونا برای حافظایی کلی مث من خوبه که حفظ کردم و برای ماندگاری بهت  احتیاج ب رمز دارم نه اینکه هیچی حفظ نشدین خودتون درگیر رمزهاکنید و ازاصلش دورمیشید

ممنون عزیزم از راهنماییت🌹🌹 منم سرچ کردم یچیزایی دستگیرم شد از کلیپ های آپارات درسته حفظ زحمت دار ...

باز هرجورخودتون صلاح میدونید حفظ زحمت داره و همین تلاشش ثواب داره باز هرجور راحتی التماس دعا

نه اصلا اسونتر نمیکنه خودم بااون کلیپ ها اشنام اونا برای حافظایی کلی مث من خوبه که حفظ کردم و برای م ...

منم به امید خدا تازه دارم حفظو شروع می کنم

آره متوجه شدم بیشتر برای تثبیت و یادآوری های بعدی خوبه

خوده حفظ رو راحت نمی کنه

باز هرجورخودتون صلاح میدونید حفظ زحمت داره و همین تلاشش ثواب داره باز هرجور راحتی التماس دعا

ممنون عزیزم

اینکه قرآن تو قلب ادم باشه و بعد عمل بیاره ثوابش بیشتره

زحمت حفظ رو میشه با تکنیک هایی کم کرد

ان شاءالله بازم روش های جدیدی پیدا بشه

ولی فعلا تقطیع آیات، تصویرسازی صفحه تو ذهن، کدگذاری و رمزگذاری با توجه به معنی هست

البته من با سرچ متوجه شدم

مطمئنا کلاسایی هستن که بیشتر تو این زمینه ها کار کنن